Gå videre til innhold
​Topp 10 mai: Apple og Samsung kniver i toppen

Pressemelding -

​Topp 10 mai: Apple og Samsung kniver i toppen

Apple og Samsung fastholder sine posisjoner som de mest populære produsentene i det norske markedet. Etter drøye to måneder i salg har Samsungs S8 kapret andreplassen på Telias topp ti-liste over de mest solgte smarttelefonene i mai og dermed dyttet Apples iPhone 7 Plus én plass ned. Listen viser dessuten at kundene kjøper dyre telefoner med store skjermer og topp spesifikasjoner.

– Ikke overraskende er det Apple og Samsung som har de ni øverste plassene, Apple med fire modeller på listen og Samsung med fem, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat. – Både Samsung S8 og S8+ har satt seg som opplagte toppselgere etter lanseringen i mars og vil nok styrke sin posisjon gjennom sommeren, men det er også gledelig å se at Sony er tilbake igjen på toppselgerlisten.

Ellers preges Telias topp 10-liste av modeller fra produsenter med sterke merkenavn, og telefonene har alle topp spesifikasjoner og svært høy pris hvis de kjøpes uten abonnement.
– Med unntak av Apple iPhone SE har alle store skjermer på minst 4,7’’, som øker bruksområder som video, underholdning og ebøker, sier Lind.

1. juni lanserte Telia mobilbytteløsningen Svitsj, som gjør det mulig for privatkunder å holde seg oppdatert på den aller nyeste teknologien. – Vi forventer at telefonene på topplisten også blir de mest populære for kunder som velger Svitsj, sier Lind.

Topp 10 for mai – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 7 (1)

2. Samsung Galaxy S8 (4)

3. Apple iPhone 7 Plus (2)

4. Samsung Galaxy S8+ (3)

5. Apple iPhone SE (9)

6. Apple iPhone 6s (5)

7. Samsung Galaxy S7 (7)

8. Samsung Galaxy S7 Edge (8)

9. Samsung Galaxy A3 2017 (10)

10. Sony Xperia XZs (ny)

*Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale