Gå videre til innhold
Vitnett og Telia med nytt TV-samarbeid

Pressemelding -

Vitnett og Telia med nytt TV-samarbeid

Telia fortsetter å styrke sin regionale tilstedeværelse og inngår nytt strategisk samarbeid med TV- og bredbåndsselskapet Vitnett. Vitnett vil nå tilby kundene sine Telias ledende TV- og underholdningstjenester, og flere spennende produkter og tjenester er på vei.

– Vi er veldig fornøyde med den nye avtalen med Vitnett, der vi i felleskap skal gi selskapets kunder en langt bedre og enklere TV-hverdag. Vitnett er et solid selskap med en veldig sterk lokal forankring i Oppdal, og de har en unik fiberposisjon. Jeg ser frem til et godt og langsiktig samarbeid på tvers av TV og mobil, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Kundene kan samtidig glede seg til flere spennende produkter og tjenester fra Telia etter hvert, blant annet på 5G-fronten.

Vitnett vil tilby Telias TV- og underholdningstjenester til kundene sine i Oppdal og Rennebu. Kundene får tilgang til Norges mest fleksible TV- og strømmetjeneste, Telia Play, som du kan se uansett hvor du er, og mottar den markedsledende TV- og strømmeboksen Telia box med tusenvis av apper, innebygget Chromecast, og krystallklar 4K-bildekvalitet.

– Telia har et fantastisk godt og fleksibelt underholdningsprodukt vi tror kundene våre vil sette pris på. Med Telia Play gir vi tilgang til de mest populære TV-kanalene og en rekke av de store strømmetjenestene – alt i én og samme tjeneste, sier Stig Strand, daglig leder i Vitnett. – Foruten flere og bedre tjenester er vi veldig fornøyde med at den nye avtalen gjør at Vitnett blir kundens eneste kontaktpunkt. I motsetning til tidligere vil all kundeservice nå skje hos oss. Vi holder til i bygda og kjenner kundene best, og dette vil bli en stor forbedring og langt enklere for kundene våre.

Vitnett valgte Telia på bakgrunn av et godt, enkelt og fremtidsrettet tilbud med mange spennende muligheter.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Irene Hevle, markedskonsulent i Vitnett
Tlf.: 724 24 444
E-post: irene@vitnett.no

Om Vitnett AS
Vitnett leverer bredbånd og underholdningstjenester til bolig- og fritidskunder i Oppdal og Rennebu. Selskapet er samtidig en betydelig leverandør av IT-tjenester til regionalt næringsliv. Vitnett har også en betydelig posisjon i den pågående moderniseringen av mobilnettet i Oppdal og Rennebu, og er selv en eier av noen av de største mobilinstallasjonene i Oppdal. Gjennom lokal tilstedeværelse og kundeservice, dyktige partnere og høy kvalitet på tjenestene er målet vårt å tilby økt konkurransekraft til våre kunder. Vitnett ble grunnlagt i år 2000, og hovedeier er Oppdal kommune og NEAS AS.

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge