Gå videre til innhold
Brukte mobiltelefoner en suksess: Telia har nådd 100 000 solgte

Pressemelding -

Brukte mobiltelefoner en suksess: Telia har nådd 100 000 solgte

Brukte mobiltelefoner er stadig mer populære blant nordmenn. Telia, som er en ledende aktør på området, har nå solgt 100 000 brukte telefoner, og veksten bare fortsetter.

– Dette er en viktig milepæl for oss, og det er veldig gøy å se at vår satsing på brukte telefoner over flere år har slått så godt an blant nordmenn, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Telia-eide OneCall selger eksempelvis like mange brukte telefoner som nye, og med økt fokus på bærekraft og ikke minst pris i dagens samfunn forventer vi at salget vil øke ytterligere fremover.

De siste salgstallene viser at Telias salg av brukte telefoner økte med 11 prosent i første halvår 2022 sammenlignet med samme periode i fjor.

– Brukte telefoner er bra for både miljøet og lommeboka, og vi jobber parallelt med å utvide vårt sortiment til å inkludere eksempelvis nettbrett og smartklokker, sier Kaalen.

Begynte med MobilPant
Telias satsing på brukte telefoner stammer fra 2016, da daværende NetCom lanserte MobilPant. Gjennom MobilPant, som fortsatt eksisterer, kunne kundene levere inn sine brukte telefoner og få en tilgodelapp på telefonens verdi. Mange av disse telefonene var av god kvalitet, og i 2018 begynte OneCall å selge telefonene under konseptet NestenNy. I 2020 lanserte Telia samme konsept under navnet Like Fin.

– Gjennomsnittlig pris på en brukt telefon hos oss er rundt 4 000 kroner, så det er absolutt et rimelig alternativ for folk flest, sier Kaalen. – Stadig flere telefoner støtter også 5G og de er dermed perfekt for vårt nye 5G-nett som nå hele åtte av ti nordmenn har tilgang til.

Det er Apple og Samsung som dominerer blant de brukte telefonene, med Apple iPhone 8 som den mest populære telefonen. Alle telefonene gjennomgår en grundig kvalitetssjekk før de selges, og det følger med 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge