Gå videre til innhold
Telias topp 10 november: Apple iPhone 14 Pro Max selger fortsatt best

Pressemelding -

Telias topp 10 november: Apple iPhone 14 Pro Max selger fortsatt best

Telias oversikt over de mest solgte smarttelefonene i november viser Apples sterke posisjon i det norske markedet. Hele pallen er kapret av iPhone 14-modeller, og aller øverst ligger iPhone 14 Pro Max, akkurat som sist måned. Google Pixel 7 Pro fortsetter å gjøre det bra.

– Det er vanskelig å konkurrere mot Apple, som har en stor plass i våre kunders hjerter, men det er gøy å se at nordmenn også har latt seg sjarmere av Googles lansering fra tidligere i høst, Pixel 7 Pro, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

Verdensnyheten ble lansert i oktober, og etter to ukers salg kom den rett inn på syvende plass på Telias liste. I november har den klatret en plass opp til sjette.

Det er derimot Apple som tviholder på de øverste plassene, der Apple iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max opprettholder sin status fra oktober og får besøk av iPhone 14 på den tredje pallplassen. Samsung Galaxy S22 Ultra blir i november skjøvet ned til femteplass.

Den siste modellen i iPhone 14, Plus, synes for første gang på topp 15, og Samsung Galaxy A53 er tilbake på listen etter en måneds fravær.

Telias topp 10 november – forrige måneds plassering i parentes:

1 Apple iPhone 14 Pro Max (1)

2 Apple iPhone 14 Pro (2)

3 Apple iPhone 14 (8)

4 Apple iPhone 13 (4)

5 Samsung Galaxy S22 Ultra (3)

6 Google Pixel 7 Pro (7)

7 Apple iPhone 13 Pro (5)

8 Apple iPhone 12 (9)

9 Samsung Galaxy S22 (10)

10 Samsung Galaxy S21 FE (12)


Litt lenger ned på listen:

11 Apple iPhone 13 mini (14)

12 Samsung Galaxy S22+ (13)

13 Apple iPhone 14 Plus (ny)

14 Samsung Galaxy A53 (tilbake på listen)

15 Apple iPhone 13 Pro Max (6)


Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 50 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressekontakt Henvendelser besvares mellom kl. 08-22, unntaket er ved større hendelser +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge