Gå videre til innhold
Telias topp 10 oktober: Google Pixel 7 Pro på syvende plass etter to ukers salg

Pressemelding -

Telias topp 10 oktober: Google Pixel 7 Pro på syvende plass etter to ukers salg

Apples iPhone 14-serie forblir godt plassert på pallen, mens verdensnyheten Google Pixel 7 Pro kapret en sterk syvendeplass etter kun to ukers salg. Det viser Telias liste over de mest solgte mobiltelefonene i oktober.

Apple iPhone 14 Pro og 14 Pro Max opprettholder plasseringen helt på toppen av pallen, men bytter plass fra september. Samtidig er Samsung Galaxy S22 Ultra tilbake på pallen, etter en liten runde utenfor topp fem. Googles mobiltelefoner ble i løpet av oktober for første gang tilgjengelige i det norske markedet, og gjør det sterkt på alle tre tilgjengelige modeller. En av dem har debutert på Telias topp 10-liste:

– Vi har vært spente på hvordan Googles verdensnyhet Pixel 7 Pro ville bli mottatt i det norske markedet, og det er gøy å se at den har kommet rett inn på en syvende plass, og det etter kun to uker i ordinært salg etter lansering, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

Ellers er Apple iPhone 11, for øvrig eneste 4G-modell i denne listen, tilbake etter en måned utenfor. Samsung Galaxy Z Flip4 har styrket sin posisjon, og er også tilbake på topp 15 denne måneden.

Topp 10 oktober – forrige måneds plassering i parentes:

1. (2) Apple iPhone 14 Pro Max

2. (1) Apple iPhone 14 Pro

3. (6) Samsung Galaxy S22 Ultra

4. (3) Apple iPhone 13

5. (5) Apple iPhone 13 Pro

6. (4) Apple iPhone 13 Pro Max

7. (Ny) Google Pixel 7 Pro

8. (8) Apple iPhone 14

9. (7) Apple iPhone 12

10. (11) Samsung Galaxy S22


Litt lenger ned på listen:

11. (tilbake på listen) Apple iPhone 11

12. (14) Samsung Galaxy S21 FE

13. (10) Samsung Galaxy S22+

14. (9) Apple iPhone 13 mini

15. (tilbake på listen) Samsung Galaxy Z Flip4


Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 52 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge