Gå videre til innhold
Telias topp 10 september: Apple iPhone 14 rett til topps

Pressemelding -

Telias topp 10 september: Apple iPhone 14 rett til topps

Apple lanserte sin nye iPhone 14-serie i midten av måneden, men rakk likevel å gå rett inn på første- og andreplass på listen over de mest solgte smarttelefonene i september. For første gang er Telias topp 15 fullt dekket med 5G-telefoner.

– Apples lanseringer har historisk blitt tatt svært godt imot i det norske markedet, og det er intet unntak for den nye iPhone 14-serien, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – I midten av september startet salget, og iPhone 14 Pro og Pro Max går rett inn på henholdsvis første og andre plass denne måneden. Apple iPhone 14 kommer også inn på en sterk åttendeplass, mens siste familiemedlem først kom i ordinært salg 7. oktober. Det blir spennende å se når oktober er omme om den også kommer seg inn på topp 10.

I forbindelse med Apples lansering taper Samsung noe terreng, men Galaxy S22 Ultra er fortsatt Telias mestselgende Samsung-modell.

– For første gang er vår topp 15 dessuten fullt dekket med 5G-telefoner, og nå som tre av fire nordmenn har tilgang til 5G fra Telia er det ingen tvil om at mange kunder der ute nå virkelig får utbytte av telefonene sine, sier Færø.

Spent på oktober

I tillegg til at siste medlem av iPhone 14-familien lanseres i inneværende måned, er det flere grunner til å følge med på oktober-listen:

– Vi er spent på hvordan de nye Pixel-modellene fra Google vil bli tatt imot, sier Færø. – De ble lansert sist uke, og forhåndssalget har startet. Dette er modeller med full 5G-støtte, og de er for første gang tilgjengelig hos en norsk godkjent Google-forhandler. Produktene har fått strålende omtaler, så vi har forventninger om å se disse på toppselgerlisten fremover.

Topp 10 september – forrige måneds plassering i parentes:

1 (Ny) Apple iPhone 14 Pro

2 (Ny) Apple iPhone 14 Pro Max

3 (3) Apple iPhone 13

4 (1) Apple iPhone 13 Pro Max

5 (2) Apple iPhone 13 Pro

6 (4) Samsung Galaxy S22 Ultra

7 (5) Apple iPhone 12

8 (Ny) Apple iPhone 14

9 (10) Apple iPhone 13 mini

10 (8) Samsung Galaxy S22+


Litt lenger ned på listen:

11 (6) Samsung Galaxy S22

12 (13) Samsung Galaxy A53

13 (11) Samsung Galaxy A33

14 (7) Samsung Galaxy S21 FE

15 (15) Apple iPhone SE (3rd Gen)

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge