Gå videre til innhold
Telias topp 10 august: Apple iPhone 13 Pro Max fortsatt folkets favoritt

Pressemelding -

Telias topp 10 august: Apple iPhone 13 Pro Max fortsatt folkets favoritt

Apples iPhone 13 Pro Max rikker seg ikke fra pallen, og topper for femte måned på rad Telias oversikt over de mest solgte telefonene i august. iPhone 13 Pro og iPhone 13 bekler de to andre pallplassene. Samsungs to nykommere er inne på topp 15.

I august tapetserer Apple pallen med sin iPhone 13-serie, der Pro Max fortsatt troner på topp.

– iPhone 13 Pro Max er virkelig en favoritt blant våre kunder, og har siden lanseringen høsten 2021 byttet på å ligge på første- og andreplass på våre salgslister, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

Apple iPhone 13 skubber Samsung Galaxy S22 Ultra ned fra pallen, og Apple får også iPhone 11 tilbake inn på topp 10 med en niendeplass. For første gang siden mars er dessuten også iPhone 13 mini på listen igjen, og kniper tiendeplassen.

Nykommerne Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4 kommer første måned i salg inn på henholdsvis 12. og 14. plass, og de 15 mest solgte mobiltelefonene hos Telia i august er enten fra Samsung eller Apple.

14 av 15 modeller på listen er 5G-telefoner, og Telia har snart 1,1 million 5G-telefoner i sitt nett. Tre av fire nordmenn har nå tilgang til 5G fra Telia, og selskapet skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett innen utgangen av 2023.

Topp 10 august – forrige måneds plassering i parentes:

1 (1) Apple iPhone 13 Pro Max

2 (2) Apple iPhone 13 Pro

3 (4) Apple iPhone 13

4 (3) Samsung Galaxy S22 Ultra

5 (5) Apple iPhone 12

6 (6) Samsung Galaxy S22

7 (7) Samsung Galaxy S21 FE

8 (8) Samsung Galaxy S22+

9 (11) Apple iPhone 11

10 (retur) Apple iPhone 13 mini

Litt lenger ned på listen:

11 (10) Samsung Galaxy A33

12 (Ny) Samsung Galaxy Z Fold4

13 (12) Samsung Galaxy A53

14 (Ny) Samsung Galaxy Z Flip4

15 (9) Apple iPhone SE (3rd Gen)

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge