Gå videre til innhold
Telias topp 10 juli: status quo for iPhone 13 Pro Max

Pressemelding -

Telias topp 10 juli: status quo for iPhone 13 Pro Max

Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i juli viser uendrede pallplasseringer for Norges mest populære modeller.

– Apple og Samsung har svært sterke posisjoner i det norske markedet, og sammen deler de topp 10-listen mellom seg med fem modeller hver, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

Topp fem er uforandret fra juni til juli, og ellers er det kun små justeringer på topp 15, som befestes av de samme modellene som foregående måned. Helt øverst ligger Apple iPhone 13 Pro Max, med iPhone 13 Pro som nummer to, og Samsung Galaxy S22 Ultra på tredjeplass. Det er samme plassering som i juni.

– I takt med 5G-utbyggingen vår, der vi nå har sørget for tilgang til 5G for to tredjedeler av befolkningen, ser vi at kundene står klare med 5G-telefoner. 14 av 15 modeller på listen har støtte for 5G, og iPhone 11 er den eneste modellen som ikke har dette, sier Færø.

Telias topp 10 juli – forrige måneds plassering i parentes:

1 (1) Apple iPhone 13 Pro Max

2 (2) Apple iPhone 13 Pro

3 (3) Samsung Galaxy S22 Ultra

4 (4) Apple iPhone 13

5 (5) Apple iPhone 12

6 (7) Samsung Galaxy S22

7 (6) Samsung Galaxy S21 FE

8 (8) Samsung Galaxy S22+

9 (13) Apple iPhone SE (3rd Gen)

10 (11) Samsung Galaxy A33


Litt lenger ned på listen:

11 (9) Apple iPhone 11

12 (14) Samsung Galaxy A53

13 (10) Samsung Galaxy Z Flip3

14 (12) Samsung Galaxy A22

15 (15) OnePlus 10 Pro

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 52 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge