Gå videre til innhold
Telias topp 10 juni: Apples iPhone 13 Pro Max fortsatt en favoritt

Pressemelding -

Telias topp 10 juni: Apples iPhone 13 Pro Max fortsatt en favoritt

Førsteplassen forblir uendret på Telias liste over de mest solgte mobiltelefonene i juni, som på sedvanlig vis er dominert av de to store aktørene i det norske markedet.

– Junis liste over de mest populære mobiltelefonene i våre salgskanaler forblir i stor grad uendret fra måneden før, og Apples iPhone 13-serie gjør det fortsatt svært godt, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

I likhet med i mai troner Apple iPhone 13 Pro Max på toppen av listen, tett fulgt av iPhone 13 Pro. Galaxy S22 Ultra beholder tredjeplassen fra sist måned, mens iPhone 13 faller fra andre til fjerde plass i juni. Forøvrig er det små justeringer på listen, der Galaxy S21 faller ut, mens Galaxy Z Flip3 gjør en tilbakevending til topp 10.

Ni av ti modeller på listen støtter 5G: – Det betyr at kundene er klare til å få fantastiske opplevelser i 5G-nettet vårt, som to tredjedeler av befolkningen nå har tilgang til. Med enda mer ambisiøse planer for neste halvår er vi helt i rute med vårt mål om å være først i landet med et landsdekkende 5G-nett innen utgangen av 2023, sier Færø.

Topp 10 juni – forrige måneds plassering i parentes:

 1. Apple iPhone 13 Pro Max (1)
 2. Apple iPhone 13 Pro (5)
 3. Samsung Galaxy S22 Ultra (3)
 4. Apple iPhone 13 (2)
 5. Apple iPhone 12 (4)
 6. Samsung Galaxy S21 FE (9)
 7. Samsung Galaxy S22 (6)
 8. Samsung Galaxy S22+ (7)
 9. Apple iPhone 11 (11)
 10. Samsung Galaxy Z Flip3 (tilbake på listen)

Litt lenger ned på listen:

 1. Samsung Galaxy A33 (13)
 2. Samsung Galaxy A22 (12)
 3. Apple iPhone SE (3rd Gen) (10)
 4. Samsung Galaxy A53 (8)
 5. OnePlus 10 Pro (15)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 52 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge