Gå videre til innhold
Telias topp 10 mai: Apple iPhone 13 Pro Max tilbake på toppen

Pressemelding -

Telias topp 10 mai: Apple iPhone 13 Pro Max tilbake på toppen

Mai-salget bragte iPhone 13 Pro Max tilbake helt til topps på listen over de mest solgte mobiltelefonene, mens sist ukes førsteplass dalte ned til en femteplass. Nyheten Samsung Galaxy A33 ble lansert i mai, og går rett inn på topp 15.

På listen over de mest solgte mobiltelefonene i Telias salgskanaler i mai troner Apple iPhone 13 Pro Max igjen på toppen, etter en liten runde litt lenger ned. Galaxy S22 Ultra beholder tredjeplassen fra sist måned, mens iPhone 13 Pro faller fra første til femte plass i mai.

– Utover bevegelser på pallen er det små justeringer på listen, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Blant de ti mest solgte telefonene har de to store Samsung og Apple fem modeller hver, og One Plus landet 15. plass. Samsung Galaxy A33 går rett inn på topp 15 første måned i salg, og Galaxy A22 kommer tilbake på listen igjen.

Telias topp 10 mai – forrige måneds plassering i parentes

1 Apple iPhone 13 Pro Max (2)

2 Apple iPhone 13 (4)

3 Samsung Galaxy S22 Ultra (3)

4 Apple iPhone 12 (5)

5 Apple iPhone 13 Pro (1)

6 Samsung Galaxy S22 (6)

7 Samsung Galaxy S22+ (7)

8 Samsung Galaxy A53 (10)

9 Samsung Galaxy S21 FE (15)

10 Apple iPhone SE (3rd Gen) (8)

Litt lenger ned på listen:

11 Apple iPhone 11 (14)

12 Samsung Galaxy A22 (tilbake på listen)

13 Samsung Galaxy A33 (ny)

14 Samsung Galaxy S21 (13)

15 OnePlus 10 Pro (9)

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge