Gå videre til innhold
Telias topp 10 april: nykommer bryter mønsteret

Pressemelding -

Telias topp 10 april: nykommer bryter mønsteret

Nyheten OnePlus 10 Pro landet på en niendeplass på Telias oversikt over de ti mest solgte mobiltelefonene i april, og bryter dermed Apple og Samsungs hegemoni.

Store deler av året er det kun Apple og Samsung som deler topp 10-listen mellom seg, og det er sjelden andre produsenter kommer inn på listen. Dette mønsteret klarte OnePlus sin nye toppmodell 10 Pro å bryte i april. Etter å ha vært i salg siden slutten av mars landet OnePlus på en god niendeplass. Samsung har også en nykommer på listen, Galaxy A53, en telefon i det midtre prissjiktet som har vært i salg siden midten av mars.

– Vi ser ellers at Apple og Samsungs toppmodeller står sterkt i våre salgskanaler, og Apples iPhone 13 Pro og 13 Pro Max beholder de to øverste plassene, mens iPhone 13 faller én plass ned, til fordel for Samsung Galaxy S22, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – 5G-telefonene tar over mer og mer, og med inntoget av Apples nye iPhone SE har hele topp 10-listen støtte for 5G fra Telia. Totalt for topp 15 er det Samsung som har flest telefoner på listen, med 8 av 15 modeller, og blant disse 15 telefonene støtter 14 av dem 5G.

Topp 10 april – forrige måneds plassering i parentes:

1 Apple iPhone 13 Pro (1)

2 Apple iPhone 13 Pro Max (2)

3 Samsung Galaxy S22 Ultra (4)

4 Apple iPhone 13 (3)

5 Apple iPhone 12 (5)

6 Samsung Galaxy S22 (6)

7 Samsung Galaxy S22+ (7)

8 Apple iPhone SE (3rd Gen) 5G (9)

9 OnePlus 10 Pro (ny)

10 Samsung Galaxy A53 (ny)

og

11 Samsung Galaxy Z Flip3 (tilbake på listen)

12 Samsung Galaxy A52s (12)

13 Samsung Galaxy S21 (14)

14 Apple iPhone 11 (8)

15 Samsung Galaxy S21 FE (10)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 52 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge