Gå videre til innhold
Telias topp 10 mars: 13 er Apples lykketall

Pressemelding -

Telias topp 10 mars: 13 er Apples lykketall

På Telias liste over de mest solgte telefonene i mars er alle Apples iPhone 13-modeller igjen tilbake på topp tre, etter en tur ned fra pallen sist måned. Listen domineres av stødige favoritter, men har også plass til et par nykommere.

– Det er fortsatt Apple og Samsung som står sterkest hos våre kunder, og det er spesielt nyeste generasjon telefoner som selger mest. Vi ser også at alle Samsungs tre nye toppmodeller har funnet veien til topp ti i mars, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

Litt lenger ned på listen finner vi også flere modeller i mellomsjiktet, med Samsung Galaxy A52S og A22, nye Apple iPhone SE3 og Oneplus Nord 2. Totalt støtter 14 av 15 telefoner 5G fra Telia.

– Toppmodellene fra Apple og Samsung har også ekstra raske skjermer, noe som gjør dem optimale for å spille på Norges beste 5G-nett for gaming, sier Færø.

Telias nye og raske 5G-nett ble nylig kåret til det mestvinnende mobilnettet i Norge innen 5G-opplevelser av mobilanalyseselskapet Opensignal, som måler faktiske brukeropplevelser i mobilnettene. (Opensignal Awards – Norway: 5G Experience Report December 2021, basert på uavhengig analyse av mobilmålinger registrert i perioden 1. august til 29. oktober 2021 © 2022 Opensignal Limited).

Topp 10 mars – forrige måneds plassering i parentes:

1 Apple iPhone 13 Pro (3)

2 Apple iPhone 13 Pro Max (1)

3 Apple iPhone 13 (4)

4 Samsung Galaxy S22 Ultra (2)

5 Apple iPhone 12 (5)

6 Samsung Galaxy S22 (ny)

7 Samsung Galaxy S22+ (14)

8 Apple iPhone 11 (tilbake på listen)

9 Apple iPhone SE (3rd Gen) (ny)

10 Samsung Galaxy S21 FE (11)


Litt lenger ned ser listen slik ut:

11 Apple iPhone 13 mini (8)

12 Samsung Galaxy A52s (7)

13 Samsung Galaxy A22 5G (tilbake på listen)

14 Samsung Galaxy S21 5G (9)

15 OnePlus Nord 2 (tilbake på listen)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 52 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge