Gå videre til innhold
Telias topp 10 februar: Samsung Galaxy S22 Ultra rett inn på pallen

Pressemelding -

Telias topp 10 februar: Samsung Galaxy S22 Ultra rett inn på pallen

Etter kun tre uker i salg gikk Samsungs nye toppmodell rett inn på andreplass på Telias liste over de mest solgte telefonene i februar. Pallen har de siste månedene vært regjert av Apples iPhone 13-modeller, og sist Samsung var på topp 3 var i mars i fjor.

Apples iPhone 13-modeller har tronet helt øverst på salgslistene hos Telia siden de ble lansert, og før det var det 12-modellene som regjerte. Vi må helt tilbake til mars 2021 for å se andre merker enn Apple på pallen.

– Samsung har gjort det knallsterkt i våre salgskanaler i februar, og nykommeren Galaxy S22 har etter kun tre ukers salg gått rett inn på en imponerende andreplass, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Samsung gjør det svært godt generelt, med 10 av 15 plasser totalt, og selv om S22-serien ble lansert denne måneden, selger også S21-serien veldig bra.

Det er dessuten også to rimeligere Samsung-modeller på topp 10-listen i februar; Galaxy A32 og A52s koster begge under 5000 kroner.

– Vi har dermed et bredt spekter av modeller i ulike prisklasser representert, og alle på listen støtter dessuten 5G. 94 prosent av alle telefoner vi selger er 5G-telefoner, og det er godt over snittet i markedet, sier Færø.

Telia skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett, og halvparten av befolkningen har allerede tilgang til 5G der de bor.

Topp 10 februar – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 13 Pro Max (1)

2. Samsung Galaxy S22 Ultra (ny)

3. Apple iPhone 13 Pro (2)

4. Apple iPhone 13 (3)

5. Apple iPhone 12 (4)

6. Samsung Galaxy S20 FE (13)

7. Samsung Galaxy A52s (9)

8. Apple iPhone 13 mini (10)

9. Samsung Galaxy S21 (6)

10. Samsung Galaxy A32 (tilbake på listen)

Litt lenger ned på listen:

11. Samsung Galaxy S21 FE (5)

12. Samsung Galaxy S21+ (8)

13. Samsung Galaxy S21 Ultra (11)

14. Samsung Galaxy S22+ (ny)

15. Samsung Galaxy Z Flip3 (14)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 52 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge