Gå videre til innhold
Telias topp 10 januar: mobilkjøpere elsker fortsatt Apples iPhone 13-modeller

Pressemelding -

Telias topp 10 januar: mobilkjøpere elsker fortsatt Apples iPhone 13-modeller

For Apple iPhone 13-modellene starter året slik det forrige sluttet: på toppen av pallen på Telias bestselgerliste. Mye er uendret på januarlisten over de ti mest solgte smarttelefonene, men nykommeren Samsung Galaxy S21 FE har klart å komme seg inn på en sterk femteplass. Telia har nå godt over en halv million 5G-telefoner i nettet sitt.

– Vi ser som tidligere at Apple og Samsungs toppmodeller tar de fleste topplasseringene, og de fire øverste plassene på listen er uendret fra desember, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia, i en kommentar til listen. – Samsungs nye Galaxy S21 FE ble lansert 4. januar, men har allerede rukket å bli populær hos våre kunder, og går rett inn på en sterk femteplass. Samsungs telefon i mellomsjiktet, Galaxy A52s, har klatret opp til topp ti, og ellers ser vi flere telefoner gjør en retur på topp 15. Blant annet er begge de brettbare telefonene til Samsung tilbake.

Ni av ti telefoner på topp 10 støtter 5G fra Telia, og Telia har nå rundt 640 000 5G-telefoner i sitt mobilnett.
– Vi skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett i løpet av 2023, og allerede nå har halvparten av befolkningen tilgang til vårt 5G-nett der de bor, sier Færø.

Topp 10 januar 2022 – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 13 Pro Max (1)

2. Apple iPhone 13 Pro (2)

3. Apple iPhone 13 (3)

4. Apple iPhone 12 (4)

5. Samsung Galaxy S21 FE (ny)

6. Samsung Galaxy S21 (6)

7. Apple iPhone 11 4G (10)

8. Samsung Galaxy S21+ (9)

9. Samsung Galaxy A52s (11)

10. Apple iPhone 13 mini (7)


og 11-15

11. Samsung Galaxy S21 Ultra (5)

12. Samsung Galaxy Z Flip3 (tilbake på listen)

13. Samsung Galaxy S20 FE 5G (tilbake på listen)

14. Samsung Galaxy Z Fold3 (tilbake på listen)

15. Apple iPhone SE (2020) (tilbake på listen)

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge