Gå videre til innhold
Brukte mobiltelefoner stadig mer populære

Pressemelding -

Brukte mobiltelefoner stadig mer populære

Salget av brukte mobiltelefoner har økt med 20 prosent i Telia Norges salgskanaler. Apples iPhone 8 ligger på topp på salgslisten over de mest populære modellene for de tre første månedene i 2022.

Både Telia og OneCall selger pent brukte telefoner, henholdsvis under konseptene Like Fin og Nesten Ny. Hittil i år har de to merkevarene til sammen hatt en økning i salget av brukte mobiler på 20 prosent sammenlignet med første kvartal i fjor.

Brukte mobiltelefoner er bra for både miljøet og lommeboken

– Muligheten til å kjøpe brukt har vært en stor suksess siden vi startet med dette i 2018, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Det er mange av våre kunder som er opptatt av bærekraft, og da er det å kjøpe en brukt telefon et godt alternativ. Å kjøpe brukt er dessuten bra for lommeboken, og lavere priser for topp moderne mobiler gjør det mulig for flere å oppleve ny mobilteknologi. 22 prosent av telefonene på salgstoppen hos oss støtter 5G, og dermed kan man sikre seg tilgang til 5G og en svært god brukeropplevelse for en rimeligere penge.

De brukte mobiltelefonene som tilbys er i god stand, og før de selges går de først gjennom en grundig kvalitetssjekk både visuelt og teknisk. Det gjør at telefonene har en høy teknisk standard.
– Det skal være trygt å velge brukt, og vi tilbyr derfor to års garanti og fem års reklamasjonsrett på telefoner med opptil 60 prosents avslag, forteller Kaalen.

Brukte telefoner utgjør i dag en stadig større andel av Telias totale telefonsalg, og den årlige salgsveksten er stabil:

– Det er en utvikling vi er veldig fornøyd med, og vi forventer at salget vil vokse ytterligere fremover, sier Kaalen.

Topp 10 første kvartal 2022:

  1. Apple iPhone 8
  2. Apple iPhone 11
  3. Apple iPhone 11 Pro
  4. Apple iPhone 12 Pro
  5. Apple iPhone SE 2nd gen.
  6. Apple iPhone 12
  7. Apple iPhone XR
  8. Apple iPhone 12 Pro Max
  9. Samsung Galaxy S20 Ultra
  10. Samsung Galaxy S10

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge