Gå videre til innhold
Brukte mobiltelefoner stadig mer i vinden blant Telias kunder

Pressemelding -

Brukte mobiltelefoner stadig mer i vinden blant Telias kunder

Telias salg av brukte mobiltelefoner økte med 11 prosent sammenlignet med første halvår 2021. Apple iPhone 8 er mest populær.

Både Telia og OneCall selger pent brukte mobiltelefoner, under konseptene Like Fin og Nesten Ny. Første halvår 2022 har de to merkevarene til sammen hatt en økning i salget av brukte mobiler på elleve prosent sammenlignet med første halvår fjor.

Kategorien har vokst mye de siste årene, og selv om det i perioder har vært vanskelig å få tak i nok brukte telefoner til å dekke behovet, har Telia og OneCall jobbet for å opprettholde et attraktivt sortiment:

– Det er mange som gjerne vil kjøpe brukte mobiler, og en pent brukt modell er et veldig godt alternativ til å kjøpe nytt, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Gjenbruk er positivt både for miljø og lommebok, og gjennom våre konsepter får man en mobiltelefon som er i god stand og som har vært gjennom grundige kvalitetssjekker. Fire av ti modeller støtter dessuten 5G, så med en brukt mobil er det også mulig å få fullt utbytte av det nye, raske mobilnettet som vi nå ruller ut.

Få penger for din gamle mobil

Telia og OneCall gjør det også mulig å pante sin gamle mobil.

– Altfor mange gamle mobiltelefoner fyller opp skuffer i norske hjem. Mobiltelefoner inneholder viktige mineraler og metaller som naturen snart går tom for. Heldigvis kan disse hentes ut og brukes på nytt, når mobilen leveres inn igjen. Panter du mobilen bidrar du til at mobilen kan leve lenger og viktige bestanddeler blir gjenvunnet. Hos oss får du en tilgodelapp på verdien på telefonen, uavhengig av om den virker, sier Kaalen.

Alle kan pante sine mobiler hos Telia og OneCall, uansett om de er kunder eller ikke. Mobiler kan pantes i Telia-butikker eller på OneCalls nettsider: https://onecall.no/kundeservice/mobilpant

Topp 10 første halvår 2022 brukte telefoner:

1

Apple iPhone 8 64GB

2

Apple iPhone 11 Pro 256GB

3

Apple iPhone 12 Pro 128GB

4

Apple iPhone 11 64GB

5

Apple iPhone SE 2nd 64GB

6

Apple iPhone XR 128GB

7

Apple iPhone 12 64GB

8

Apple iPhone 12ProMax 128GB

9

Apple iPhone 11 128GB

10

Samsung Galaxy S20 Ultra 128GB

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge