Gå videre til innhold
Fjordkrafts mobilkunder er over i Telias 5G-nett

Pressemelding -

Fjordkrafts mobilkunder er over i Telias 5G-nett

Selskapene inngikk avtale og et langsiktig samarbeid rett før jul, og nå er nesten alle Fjordkrafts mobilkunder flyttet over i Telias ledende 5G-nett.

– Vi er veldig stolte over og glade for at en så stor aktør har valgt oss for sine kunder, og det er veldig hyggelig å kunne ønske Fjordkrafts mobilkunder velkommen til vårt mobilnett. De er nå godt om bord, og bare noen få kunder gjenstår før alle er migrert, forteller Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge.

Avtalen mellom strømselskapet og Telia innebærer at Fjordkrafts mobilkunder flyttes over til Telias mobilnett i løpet av inneværende kvartal. Det er samtidig opprettet et nytt selskap, Fjordkraft Mobil AS, hvor Fjordkraft AS eier 61 prosent og Telia 39 prosent.

En forbedring som vil tjene kundene

Allerede nå har ni av ti nordmenn tilgang til 5G fra Telia, og dette inkluderer selvfølgelig også mobilkundene som kommer fra Fjordkraft.

– Fjordkraft Mobil har siden starten i 2017 markert seg som en attraktiv utfordrer i mobilbransjen, med prisvinnende kundeservice og ekstra gode priser til de som også er strømkunder. Samarbeidet med Telia, som har ett av verdens beste nett og er ledende på 5G-utbygging, gir oss enda større konkurransekraft, noe som vil komme både eksisterende og nye kunder til gode. Nettbyttet er en stor milepæl for oss og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Chris Næss, daglig leder i Fjordkraft Mobil.

Fakta om Telias 5G-utbygging:

  • Telia åpnet i mai 2020 sitt 5G-nett i Lillestrøm. Siden den gang har stadig flere byer og kommuner over hele landet, deriblant Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger, fått tilgang til det nye og raske mobilnettet.
  • Full oversikt over selskapets 5G-utbygging finnes her: https://www.telia.no/nett/5g/utbygging-5g/
  • Telia bygger i tillegg ut en rekke basestasjoner med 5G og enda bedre 4G der det er behov for bedre dekning og mer kapasitet.

Om Fjordkraft
Fjordkraft AS inngår i børsnoterte Elmera Group ASA. Strømleverandøren Fjordkraft startet opp som mobilleverandør i 2017. I 2021 kjøpte Fjordkraft mobilkundene fra Skymobil. Elmera Group er morselskap i et konsern bestående av selskaper som selger rådgiving, tjenester, programvare til energiselskaper, strømavtaler og produkter for lavutslippssamfunnet. Elmeras kunder er sluttbrukere av strøm i privat- og bedriftsmarkedet, engrosmarkedet og energiselskaper i Norge, Sverige og Finland. Datterselskapet Fjordkraft AS er Norges største strømleverandør.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt Pressetelefon til bruk for journalister +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge