Gå videre til innhold
​Get styrker TV-tilbudet – lanserer Viaplay i poengsystemet i Valgmenyen

Pressemelding -

​Get styrker TV-tilbudet – lanserer Viaplay i poengsystemet i Valgmenyen

Med Nordic Entertainment Groups Viaplay i Valgmenyen får Get-kundene et enda mer komplett tilbud med utvidet valgfrihet, bredde og fleksibilitet i underholdningshverdagen. For første gang i Norge vil Viaplay Originals være integrert i Gets egen tjeneste, og Get forsterker posisjonen som tv-operatøren med det bredeste strømmetilbudet.

– Vi fortsetter å styrke TV-tilbudet, og nå lanserer vi Viaplays film- og serieinnhold i Valgmenyen. Dermed får Gets kunder det bredeste strømmetilbudet av alle norske tv-operatører, forteller Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Dette er første gang en strømmetjeneste og tv-tjeneste kobles sammen på denne måten. Get-kundene får et mer komplett tilbud, med utvidet valgfrihet, når vi nå har samlet de største strømmetjenesten i én løsning, som, Viaplay, Netflix, HBO Nordic og C More.

Get har denne uken lansert Viaplays film- og serieinnhold som en ny del av sitt fleksible TV-tilbud. Ved å bruke poeng i Valgmenyen kan kundene sette sammen sin egen TV-pakke med kanaler og strømmetjenester, og Viaplay Film og Serier blir nå en integrert del av den muligheten. Dermed kan kundene prioritere Viaplay, uten å betale ekstra for sin TV-pakke. Dette er første gang Viaplay Originals-serier er tilgjengelig i selve tjenesten hos en norsk distributør, på nett-TV, TV-appene og Get-boksene. Det betyr tilgang til serier som Wisting, Okkupert og Besatt.

Kundene som velger dette får i tillegg tilgang til Viaplays egne apper og webløsninger. Kunder med den Android TV-baserte Get-boksen vil samtidig få tilgang til en forhåndsinstallert Viaplay-app, og finne kundevennlige overganger mellom tjenestene. Alle Viaplay Originals-titlene er også tilgjengelig offline både hos Viaplay og Get.

– Aldri har det vært produsert mer innhold og underholdning, og ved å samle alt på én plattform blir det enklere for kundene å navigere i dette landskapet, sier Kaalen. – Kundene har også et ønske om større fleksibilitet, en funksjon Valgmenyen til Get tilbyr.

Hos Get kan kundene se Viaplay Originals direkte på Get-boksen. I tillegg får de fri tilgang til å bruke Viaplay sin egen app, som de kan laste ned på Get boX, mobil, nettbrett, Apple-TV, smart-TV og spillkonsoller.

– Det er veldig gode nyheter for Gets kunder at Viaplay, som Nordens ledende strømmetjeneste, nå får en sentral plass i Gets tilbud. Viaplays eksklusive og etterspurte egenproduksjoner, Hollywoodfilmer og serier og det kuleste innholdet for barn og unge, vil nå enkelt bli gjort tilgjengelig for kundene via Gets plattform - når og hvor de vil, sier Kim Poder, NENT Group Chief Commercial Officer. –NENT Group og Telia har gjennom mange år samarbeidet om å gjøre NENT Groups populære TV-kanaler og produkter tilgjengelig på en måte som er til det beste for Gets kunder. At samarbeidet nå utvides til også å inkludere Viaplay viser at partene fortsetter å utvikle partnerskapet, og med dette sikrer at Viaplays unike innhold blir tilgjengelig for enda flere kunder.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge