Gå videre til innhold
Kinoaktuelle Emma og The Invisible Man på Gets TV-tjenester

Pressemelding -

Kinoaktuelle Emma og The Invisible Man på Gets TV-tjenester

Get tilbyr nå kinofilmene Emma og The Invisible Man til sine TV-kunder. Filmene blir som følge av koronastengte kinoer landet over tilgjengelig direkte på Get-boksen fra 20. mars.

– Dette er den andre og tredje store kinofilmen etter iHuman som vi nå gjør tilgjengelig for våre kunder. I disse ekstraordinære tidene, med stengte kinosaler og hvor mange må holde seg hjemme, er vi opptatt av å tilby kundene de aller beste TV-opplevelsene. iHuman blir sett av svært mange for tiden og ligger nå på førsteplass på Gets filmleie. Vi håper Emma og The Invisible Man blir like godt mottatt, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia Norge, som Get er en del av.

Emma er en britisk dramakomedie basert på Jane Austens bok fra 1815 med samme navn. Filmen skulle opprinnelig ha Norgespremiere 13. mars og har fått flere gode anmeldelser. The Invisible Man, som hadde premiere 6. mars, er en skrekkfilm basert på H. G. Wells science-fiction roman fra 1897 med samme navn. I hovedrollen finner vi den amerikanske stjerneskuespilleren Elisabeth Moss, kjent fra blant annet Mad Men og The Handmaid’s Tale. Filmen har fått svært gode kritikker i inn- og utland.

The Invisible Man og Emma koster 189 kroner å leie på Gets TV-plattformer.

Fri tilgang på tv- og  strømmetjenesten C More

Som følge av den spesielle tiden vi er inne i har Get sine TV-kunder samtidig fri tilgang til den populære tv- og strømmetjenesten C More frem til 27. mars. På C More finner seerne alt fra de største kinosuksessene og filmperlene til eksklusive seriepremierer. TV- og strømmetjenesten har over 6 000 film- og serietitler til både store og små, med blant annet Peaky Blinders, Hamilton, Ringenes Herre-triologien, Frost, Karsten og Petra og Peppa Gris. I tillegg får kundene tilgang til fem TV-kanaler fra C More.

– Med kinofilmer direkte på Get-boksene og fri tilgang til C More håper vi å kunne gjøre en hverdag som for mange har blitt snudd på hodet litt bedre. Vi jobber samtidig med å komme med flere tilbud til våre kunder fremover, sier Kaalen.     

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge