Gå videre til innhold
Trer av: Gründer av Phonero Thore Berthelsen går av etter 8 år som leder av selskapet.
Trer av: Gründer av Phonero Thore Berthelsen går av etter 8 år som leder av selskapet.

Pressemelding -

Lederskifte i Phonero

Gründer av Phonero Thore Berthelsen går av etter 8 år som leder av selskapet.

Avgangen har vært planlagt siden sammenslåingen av selskapene og 5. januar hadde han sin siste arbeidsdag i selskapet han var med på å etablere i 2008.

- Jeg er stolt over hva vi har fått til i Phonero. Vi har spist markedsandeler fra gigantene og blitt en seriøs utfordrer i bedriftsmarkedet. Etter salget til Telia går Phonero inn i en ny fase. Vi har med suksess flyttet 250.000 SIM-kort til Telias nett, og da er det et godt tidspunkt for meg å søke nye utfordringer, sier Thore Berthelsen. 

- Jeg vil takke alle de de flotte ansatte i Phonero for samarbeidet, og er sikker på at organisasjonen og ledergruppen vil fortsette å øke markedsandeler i det norske bedriftsmarkedet.

På et allmøte mandag morgen ble Jardar Føreland Pedersen (35) presentert som ny leder av Phonero. Pedersen har vært produkt- og markedsdirektør i selskapet siden 2008, og sentral i en sterk teknologisatsing som har bidratt til at Phonero stadig har kapret nye kunder.

- Jeg kjenner selskapet og folkene veldig godt og ser fram til å ta Phonero videre. Vi skal fortsatt være en leverandør av teknologiske løsninger som ligger helt i forkant i telemarkedet. Ambisjonen er fortsatt vekst, sier Pedersen.

Administrerende direktør Abraham Foss i Telia er glad for å ha fått på plass en ny leder.

- Thore Berthelsen har vært en formidabel drivkraft i utviklingen av Phonero. Han har bygget et sterkt team og overlater således en organisasjon som er godt rustet for videre vekst. Phonero har en svært kompetent ledergruppe og dyktige ansatte, som – i tett relasjon med Telia – vil utvikle Phonero videre, sier Foss.

Siden oppstarten har Phonero henvendt seg spesielt til det norske bedriftsmarkedet. Selskapet har tilbudt telefoniløsninger som har konkurrert godt med de store aktørene. Phonero hadde kapret 13% prosent av bedriftsmarkedet da Telia kjøpte Phonero våren 2017.

--

Kontaktpersoner:

Phonero:
Jardar Føreland Pedersen, Phonero-sjef
mob: 940 00 094

Telia Norge:
Henning Lunde, Kommunikasjonsdirektør
mob: 414 40 595

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 414 40 595

Relatert materiale

Relaterte nyheter