Gå videre til innhold
Nå kan du se Premier League med Telia Play

Pressemelding -

Nå kan du se Premier League med Telia Play

Telias TV-kunder kan nå få tilgang til Premier League til kun 599 kroner* per måned ut september – helt uten binding. Kundene får samtidig masse annen sport inkludert, i tillegg til strømmetjenesten Viaplay Film & Serier med prisbelønte serier og populære filmer.

– Vi lever av å utfordre, og håper våre fotballinteresserte kunder vil sette pris på å kunne se Premier League til en veldig gunstig månedspris uten bindingstid, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Det er fortsatt veldig mange spennende kamper igjen, og vi gleder oss stort til å kunne følge Haaland, Ødegaard og Bobb med flere i sluttspurten i verdens beste fotballiga samt i sesongstarten etter sommeren og videre fremover.

Kunder som vil se Premier League bestiller enkelt V Premium på Telias nettsider, og får da umiddelbar tilgang til hele 11 TV-kanaler i TV- og strømmetjenesten Telia Play med både Premier League og masse annen sport, deriblant golf, Formel 1 og den beste vintersporten. I tillegg til alle sportskanalene er strømmetjenesten Viaplay Film & Serier inkludert.

– Her får kundene tilgang til et stort univers av prisbelønte serier og populære filmer, sier Kaalen.

Kunder kan se Premier League på TV hjemme, eller på andre enheter utenfor hjemmet – alt via Telia Play. Viaplay Film & Serier er tilgjengelig i Viaplay-appen som er forhåndsinstallert på Telias strømme-og TV-boks, Telia box.

For mer informasjon om Premier League fra Telia, vennligst besøk: https://www.telia.no/tv/premium-og-filmleie/premier-league-v-premium/

* Kampanjetilbud frem til 2. april. Kampanjeprisen varer ut september 2024. Deretter 699 kroner per måned.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge