Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Ny ledergruppe på plass i Telia Norge

Pressemelding   •   nov 30, 2018 13:00 CET

Sammenslåingen mellom Telia og Get TDC begynner å ta form. På et internt allmøte i dag ble organisasjonsstruktur og ledergruppen som skal drive det nye selskapet fremover presentert.

– Siden vi fikk grønt lys fra myndighetene har vi gitt full gass på sammenslåingen av de to selskapene. Kunngjøringen av struktur og ledergruppe i det nye selskapet viser at vi er kommet langt på kort tid, og fremdriften er et godt eksempel på farten og kraften vi skal ha fremover, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

De siste månedene har Abraham Foss og Gunnar Evensen, sammen med Telia Company, arbeidet med å sette den overordnede strukturen for det nye selskapet, og rekruttere ledere som skal drive virksomheten fremover. Det er blitt søkt både internt og eksternt i prosessen.

– Jeg er veldig glad for det teamet som har takket ja til å bli med på den reisen vi nå legger ut på. Vi har veldig mange dyktige ledere i begge organisasjoner. Å velge ut en håndfull mennesker med komplementære ferdigheter som passer sammen i et team har således vært et luksusproblem, men også krevende. Sammen skal vi skape et nytt selskap som skal utfordre status quo i Norge med et kundeløfte om å levere nye og innovative produkter og tjenester mellom TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon til hele landet, avslutter Foss.

Den nye ledergruppen i Telia Norge er:

Abraham Foss – administrerende direktør, https://www.linkedin.com/in/abraham-foss-0865b32/

Per Christian Mørland finansdirektør, https://www.linkedin.com/in/perchristianmorland/

Dag Wigum – IT-direktør, https://www.linkedin.com/in/dagwigum/

Jon Christian Hillestad – direktør Business, https://www.linkedin.com/in/jonchristianhillestad/

Camilla Forberg – direktør strategisk brand og marketing, https://www.linkedin.com/in/camilla-forberg-a4b8bb61/

Kjersti Jamne – direktør privatmarked mobil, https://www.linkedin.com/in/kjersti-jamne-0034b1/

Torbjørn Aamodt – direktør privatmarked Get, https://www.linkedin.com/in/torbjornaamodt/

Kirke Saar – direktør nettverk, https://www.linkedin.com/in/kirke-saar-097690/

Kristian Vogt – direktør customer care, https://www.linkedin.com/in/kristian-vogt-26054a23/

Nina Sundby – HR-direktør, https://www.linkedin.com/in/nina-sundby-569b571/

Henning Lunde – kommunikasjonsdirektør, https://www.linkedin.com/in/henning-lunde-808a2a1/

Frode Lillebakken – juridisk direktør, https://www.linkedin.com/in/frodelillebakken/

--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 2 200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største telekomselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });