Gå videre til innhold
Phonero tilbyr kundene pent brukte mobiler

Pressemelding -

Phonero tilbyr kundene pent brukte mobiler

Med nyheten Smart Valg gjør Telia-eide Phonero det mulig for bedriftene å kjøpe litt brukte mobiler med samme trygghet og garanti som på en helt ny mobil, og samtidig spare miljø og tusenlapper.

Helt nye mobiltelefoner er blitt dyrere og dyrere de siste årene, samtidig som forskjellene mellom årets og fjorårets nyheter ikke nødvendigvis er veldig store. Mange bedrifter ønsker dessuten å spare inn der de kan, samtidig som de tar mer bærekraftige valg. I tråd med dette lanserer Phonero nå en løsning der bedriftskundene kan kjøpe litt brukte mobiler gjennom konseptet Smart Valg.

– Våre kunder er opptatt av å spare penger, uten at det går på bekostning av kvalitet, derfor vil Smart Valg bli svært godt mottatt, sier Even Øgrey Brandsdal, leder for Phonero.

I Norge bytter vi ut mobilen i snitt hvert tredje år, ifølge fagbladet Elektronikkbransjen. Det er en økning fra tidligere, men med tanke på kvaliteten og teknologien i nyere mobiltelefoner kunne vi beholdt mobiltelefonene enda lenger.

– Våre mobiltelefoner har masse kvalitet til flere gode år hos våre kunder, samtidig som Smart Valg er bærekraftig for både miljøet og økonomien, sier Brandsdal. – For oss i Phonero handler det alltid om gode kundeopplevelser og Smart Valg er intet unntak.

Mobilene som tilbys leveres med to års garanti, til en pris som gjør at man kan spare tusenlapper sammenlignet med kjøp av helt ny mobil. Alle mobiltelefonene gjennomgår en grundig kvalitetssjekk før de blir tilgjengelig for salg i Phoneros nettbutikk. Sjekken består av fysiske og tekniske tester, hvor alt fra knapper og skjerm til kamera og høyttaler testes grundig. Samtidig sikrer Phonero at alt innhold fra tidligere eier slettes og at mobiltelefonen ikke er låst til en spesifikk mobiloperatør.

Dette er Smart Valg

En litt brukt mobil som har gjennomgått en grundig kvalitetssjekk for å sikre at kunden blir fornøyd.

  • Leveres med to års garanti
  • Pakkes i en resirkulerbar eske
  • Inkluderer ikke kabel, lader eller hodetelefoner
  • Kan kjøpes med eller uten rentefri nedbetaling

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge