Gå videre til innhold
Tone M. Framnes blir ny leder for Phonero

Pressemelding -

Tone M. Framnes blir ny leder for Phonero

Tone M. Framnes er ansatt som ny leder for Telia-eide Phonero. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i Polaris Markedstjenester AS.

Tone M. Framnes har lang erfaring som leder av ulike virksomheter, og har også flere styreverv. Hun har vært regional salgsdirektør i Schibsted Media Group hvor hun ledet salgsteamene i region sør i Schibsted Marketing Service. Hun kommer sist fra stillingen som daglig leder i Polaris Markedstjenester AS, som er del av Polaris Media ASA, Skandinavias største mediekonsern.

Framnes er selv fra Kristiansand, og skal nå ta fatt på en ny bransje. Hun vil rapportere til leder for Telia Bedrift, Jon Christian Hillestad, og tiltrer stillingen senest 1. august.

– Vi er veldig glade for at Tone takket ja til å lede Phonero-gjengen videre, og er trygge på at hun vil kunne skape svært gode resultater sammen med dem, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge. – Tone har verdifull erfaring som leder av ulike virksomheter med høyt tempo og bransjer som har vært gjennom omfattende endringer, og vi gleder oss til å få henne på plass.

Mobilaktøren Phonero er forankret på Sørlandet, men har en landsdekkende operasjon og bedriftskunder over hele Norge. Phonero har sammen med Telia Enterprise hatt en signifikant vekst de siste årene, og vant i høst kundetilfredshetsundersøkelsen EPSI.

– Dette er virkelig en unik og spennende jobb her på Sørlandet, og jeg ser frem til å bli en del av Phonero. Det å få mennesker til å prestere godt sammen, samtidig som vi skal utvikle oss, er utrolig motiverende, sier Tone M. Framnes. – Organisasjonen fremstår både profesjonell og fremtidsrettet, med en kultur som er drevet frem av dyktige mennesker som ønsker det beste for hverandre og for kundene. Phonero har utviklet løsninger som har truffet markedet på en svært god måte, og som har resultert i økte markedsandeler. Med Telia i ryggen har vi også ekstra kraft til å møte forventingene fra markedet i form av ytterligere digitalisering og brukervennlig teknologi.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge