Gå videre til innhold
Posten Norge valgte Telia: posten skal frem med 5G

Pressemelding -

Posten Norge valgte Telia: posten skal frem med 5G

Med Posten Norge har Telia landet sin største bedriftskontrakt noen sinne, og selskapets teknologi skal sørge for at Posten tar enda et steg videre på sin moderniseringsreise, på tvers av de nordiske landene.

– Å vinne Posten som kunde er vi skikkelig stolte av, og deres ambisjoner for modernisering og digitalisering tar vi som en spennende utfordring som passer oss perfekt, sier Jon Christian Hillestad, direktør for Telias bedriftsmarked. – Vår 5G-utbygging fortsetter for fullt, og vi gleder oss til å utforske mulighetene den nye teknologien gir for Posten. Samtidig er vi en nordisk leverandør som kan levere tilnærmet like løsninger i alle de nordiske landene med høy kvalitet, og det vet vi har verdi for Posten Norge.

Avtalen mellom Telia og Posten Norge favner bredt, og samler Postens behov for digitale tjenester på ett sted. Avtalen inkluderer både tradisjonelle telefonitjenester og moderne, trådløse løsninger som baserer seg på 5G. Telia skal levere over 20 000 mobilabonnement, sørge for konnektivitet til rundt 1850 lokasjoner i hele Norden, levere fiber til alle faste lokasjoner i Norden, samt opsjon på SMS-løsninger og kontaktsenterløsning.

– Vi blir stadig mer digitale i Posten Norge, og beveger oss fra en kablet til en mer trådløs virksomhet, sier Arne Erik Berntzen, CIO i Posten Norge. – Vi ønsker å basere oss på 5G fremover, og det å bringe konnektivitet ut der vi trenger det blir stadig mer sentralt for oss. Digitalisering og ny teknologi gjør det spennende å utforske fremtidens muligheter og tjenester, og Telia møter oss svært godt på våre ambisjoner.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge