Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: Telia presenterer 5G-planene for 2022

Pressemelding -

Presseinvitasjon: Telia presenterer 5G-planene for 2022

Telia er Norges største utfordrer og skal være først i landet med et nasjonalt 5G-nett innen 2023. Allerede i dag har over to millioner nordmenn tilgang til den nye og grensesprengende mobilteknologien.

5G-utbyggingen fortsetter for fullt, og nå ønsker Telia å invitere pressen til et fysisk og digitalt pressearrangement onsdag 8. desember, hvor administrerende direktør Stein-Erik Vellan vil presentere selskapets offensive 5G-planer for 2022. Vellan vil videre besvare spørsmål fra pressen.

Dato/tid: Onsdag 8. desember, kl. 10.00-10.30
Sted: Hos Telia Norge på Økern Portal i Lørenfaret 1, samt digitalt. Lenke til streaming sendes etter påmelding.

Arrangementet er kun åpent for pressen. Påmelding med navn og kontaktdetaljer sendes til daniel.barhom@telia.no.

Vi gleder oss til å se dere!

Vennlig hilsen,

Telia Norge

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Relatert media

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge