Gå videre til innhold
Den nye avtalen styrker GET sin posisjon som Norges ledende TV- og strømmeaktør gjennom å tilby markedets bredeste samling av Discovery-innhold.
Den nye avtalen styrker GET sin posisjon som Norges ledende TV- og strømmeaktør gjennom å tilby markedets bredeste samling av Discovery-innhold.

Pressemelding -

Telia og Discovery enige om ny avtale

Partene er enige om en ny distribusjonsavtale som igjen sikrer norske GET-kunder tilgang til TVNorge, Eurosport og 12 andre Discovery-kanaler. Etter hvert vil også GET kunne tilby Discoverys strømmetjeneste Dplay til sine kunder.

Discoverys kanaler vil være tilbake i GETs TV-pakker i løpet av dagen.

– Vi er glade for at vi kan gi våre kunder markedets bredeste tilbud av Discovery-innhold, i tillegg til noen spennende lanseringer i tiden fremover. Vi har funnet en god løsning som gagner våre kunder, og en fremtidsrettet forretningsmodell som vi mener vil være bærekraftig i lang tid fremover, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge.

Den nye avtalen gir GET-kundene Norges bredeste portefølje av Discovery-innhold, og sikrer kundene landets beste og mest fleksible tilgang til både lokalt og internasjonalt innhold for seerne. GET har de siste årene lansert en lang rekke strømmetjenester i sin fleksible valgmeny. Blant nyhetene i den nye avtalen er et fremtidsrettet samarbeid rundt Dplay, som nå også vil integreres i GETs TV-plattform.

Begge partene er svært fornøyde med å komme i mål med en ny avtale:

– Vi er veldig glade for at vi nå har funnet en løsning på denne situasjonen, slik at seerne igjen får tilgang til våre kanaler. Vi er enige om en langsiktig og fremtidsrettet avtale med Telia og GET, som sikrer kundene tilgang til alle våre kanaler, og som etter hvert også vil gi GET muligheten til å tilby vår strømmetjeneste Dplay i sine TV-pakker, og dermed hele vårt store innholdsarkiv. Dette er en god avtale for alle parter, og vi er glade for at vi nå kan fokusere fullt og helt på å lage god norsk underholdning og samle norske TV-seere rundt viktige idrettsbegivenheter som Eliteserien og OL. Vi beklager samtidig overfor seerne som ble møtt med svarte skjermer gjennom uken, sier Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i Discovery.

Den nye avtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til TV Norge, MAX, FEM, VOX, Eurosport-kanalene og alle de andre kanalene fra Discovery. Dermed får GETs kunder blant annet muligheten til å se sesongavslutningen av 71 grader nord, alle kampene fra Eliteserien og sommerens OL i Tokyo.

– Det har vært noen tøffe forhandlinger, men vi ser nå fremover mot et langsiktig samarbeid med Discovery. Samarbeidet vil gi seerne enda mer høykvalitetsinnhold, større valgmuligheter og ikke minst friheten til å nyte underholdningen på den måten de selv ønsker. De kan fortsette å se markedets bredeste samling av norsk og internasjonalt kvalitetsinnhold på Norges mest moderne TV-plattform når de vil, hvor de vil og på hvilken skjerm de vil. Vi er spesielt glad for at vi har sikret at våre kunder får full tilgang til Dplay og kan se alle kampene i Eliteserien som en del av sitt TV-abonnement, avslutter Vellan. 


Kanalene Gets kunder igjen får tilgang til er TVNorge, MAX, FEM, VOX, Eurosport Norge, Eurosport 1, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Travel Channel, Discovery Science, Investigation Discovery, Food Network og Fine Living Network. 

Emner

Kategorier


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt Pressetelefon til bruk for journalister +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge