Gå videre til innhold
Mer i vente: Dagens nyhet er første steg på en reise som inkluderer flere fordeler for Telia og Get sine privatkunder.
Mer i vente: Dagens nyhet er første steg på en reise som inkluderer flere fordeler for Telia og Get sine privatkunder.

Pressemelding -

Telia og Get viser styrken i å være ett

Telia og Get lanserer første kundefordel i privatmarkedet etter sammenslåingen. De som er kunder hos både Telia og Get vil få mer frihet til å leve sine digitale liv. Dette er kun første steg på en lengre reise som lover godt for norske mobil-, TV- og bredbåndskunder.

– Dette er starten på en reise for våre kunder i privatmarkedet. Fremover skal vi videreutvikle kundetilbudet for å skape en spennende og forenklet digital hverdag for både eksisterende og nye kunder. Vi skal kombinere løsninger og teknologi på tvers av plattformer, og vi har en ambisjon om å utvikle løsninger – også i samarbeid med våre kunder – som beviser fordelene det gir å være del av den nye Telia-familien, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

Verdifulle ambassadører

Når Telia og Get satser fremover samles humor, sport, spenning, drama, action og teknologi samt enorme mengder digital innovasjon under ett og samme tak. Dette får alle Get+Telia-kunder tilgang til. På lengre sikt er målet å skape fordeler som overrasker, gleder og inkluderer medlemmer av den nye Telia-familien.

Avhengig av abonnementstype og størrelse vil lojale Get+Telia-kunder i løpet av kort tid få informasjon om at de har mer data i vente. Dataen kan enkelt aktiveres av brukerne, og vil skape rom for mer mobilunderholdning hver måned, eksempelvis i Get TV-appen på mobil.

– Den ekstra dataen gir vi selvsagt hver eneste måned til de dette gjelder, såfremt de har både mobilabonnement fra Telia og TV- /bredbåndsabonnement fra Get, sier Kjersti Jamne og Torbjørn Aamodt som leder henholdsvis Telia privat og Get privat. - Det er ikke til å legge skjul på at de kundene som er tilkoblet Telia og Get på samme tid også er ambassadører vi anser som svært verdifulle. Dette ønsker vi å vise ved å utvikle egne verdiforslag som gjør at de føler seg som nettopp det – ambassadører. Det betyr at vi må våge å satse og tenke nytt, noe som på samme tid både er utrolig spennende og veldig utfordrende, fortsetter de.

Skal bli prisvinnende på nye måter

I første omgang er det utvalgte kunder som allerede har abonnement både på mobilsiden hos Telia og bredbånd-/TV-siden hos Get som tilbys økte datamengder i sine mobilabonnement. Selskapet er likevel opptatt av å få frem at dette er en mulighet for alle som har Get TV og bredbånd i dag. Det eneste man må gjøre er å kontakte Telia eller Get og forespørre hvordan, enten via kundeservice eller i en av de 64 Telia-butikkene.

– Et sammenslått Get og Telia vil skape helt unike produkter, tjenester og tilbud til våre mobil-, TV- og bredbåndskunder. Det er bare å glede seg, sier Aamodt. – Både vi og våre kunder er heldige, og markedet vil bli betraktelig endret etter hvert som vi følger opp med flere tilbud og løsninger, sier Jamne, og legger til:

– For det vil komme mer. Tro meg! Dette er bare starten.

Les mer: Telia.no/get-it 

Emner


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt +47 465 00 000
Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517
Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter