Gå videre til innhold
Telia og Good Game starter bedriftsliga for e-sport

Pressemelding -

Telia og Good Game starter bedriftsliga for e-sport

Når lønningspilsen er blitt digital og bedriftsidretten ligger brakk er savnet stort etter å gjøre noe sosialt med kolleger. Nå utfordrer Telia norske bedrifter til å kaste seg på e-sport-bølgen og melde seg på Telialigaen Bedrift.

E-sport og gaming er i eksplosiv vekst, og Telialigaen er Europas største nasjonale e-sportliga. Med utgangspunkt i denne ligaen starter Telia og Good Game nå opp en egen liga for bedrifter, og gjennom syv kvelder i mars og april kan de konkurrere om hvem som er den beste bedriften i Norge i e-sport:

– Vi tror det er flere som kjenner litt på at de gjerne skulle hatt et aktivitetstilbud sammen med kollegene. Samtidig får stadig flere øynene opp for gaming, og å spille sammen som bedriftslag er veldig gøy og sosialt, sier Jon Christian Hillestad, leder for bedriftsmarkedet i Telia Norge. – Vi utfordrer nå landets bedrifter til å bli med i Telialigaen Bedrift! Alle er velkomne, påmeldingen er gratis og vi oppfordrer bedrifter til å stille flere lag. Dette kan være med å skape en ny plattform for å knytte kolleger tettere sammen, samtidig som vi får litt uhøytidelig kniving bedriftene imellom. I Telialigaen Bedrift blir det selvsagt premier fra Telia, som kommer både bedriften og deltakerne til gode.

Tilbudet er ment som en lavterskel trivselsaktivitet, og spillere som deltar i Telialigaens tre øverste divisjoner har dessverre ikke lov å melde seg på her.

– Etter de innledende rundene i mars og april blir det et lite sluttspill i begynnelsen av mai, og vi er spente på hvem som stiller det beste laget i Counter-Strike, Rocket League eller FIFA og som får æren av å heve pokalen og retten til å skryte av å være Norges beste gaming bedrift, sier Hillestad.

En god opplevelse for alle

Telia og e-sportselskapet Good Game inngikk i 2019 et langsiktig samarbeid med mål om å utvikle et nordisk konsept og satsing innen e-sport. Telialigaen rommer seriespill innen grener som Counter-Strike GO, Rocket League, League of Legends og Hearthstone. Totalt deltar over 4.000 e-sportsutøvere i Telialigaen, som er organisert i seks divisjoner. Årlig arrangeres det over 10.000 kamper i ligaen. Dette gjør den norske e-sportligaen til en utvilsom ener på breddesatsing i Europa.

Erling Rostvåg, administrerende direktør i Good Game AS, er også sikker på at dette blir gøy for alle involverte: – Vi har lenge ønsket å gjøre noe for flere enn de som satser fullt på e-sport, og flere har henvendt seg og etterlyst en bedriftsliga i dataspill. Vi tar med oss våre erfaringer som Norges proffeste e-sportarrangør når vi nå starter Telialigaen Bedrift, så jeg er bombesikker på at dette blir en god opplevelse for alle som melder seg på, sier han.

Påmeldingsfrist for Telialigaen Bedrift er 15. mars. Bedrifter kan melde seg på her.

Related links

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge