Gå videre til innhold
Foto:  Knut Neerland, Magent
Foto: Knut Neerland, Magent

Pressemelding -

Telia og Quality Hotel først i Norge: nå kan du sjekke inn på et proft gamingrom

For å tilfredsstille ivrige gamere har Telia og Quality Hotel innredet hotellrom med fullverdig gaming-oppsett. Tilbudet skal gi gaming-interesserte gjester en komplett spillopplevelse som er like god eller bedre enn den de har hjemme.

– Tilrettelegging for gode digitale opplevelser ligger vårt hjerte nært, og at man som hotellgjest har mulighet til å koble av med gaming på rommet er nyskapende, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge. – Nok en gang utfordrer vi etablerte normer og tar frem innovative løsninger sammen med våre kunder. Vi er stolte av å være leverandør og samarbeidspartner med en hotellkjede som er så fremoverlent og leken, og vi tror mange vil ha glede av disse hotellrommene.

Gamingrommene på Quality Hotel Expo Fornebu er fortsatt hotellrom slik vi kjenner dem, men har fått ny design og integrert utstyr tilpasset gamere. Telia leverer infrastrukturen og nettverket (LAN’et), og gamingstasjonen har PC, headset, mus, tastatur, bordmikrofon, webkamera, skjerm og gamingstol. Gjestene kan velge mellom en rekke spill og også logge seg på sine personlige spillkontoer. Rommene er lydisolert og lyssatt slik at opplevelsen blir komplett. Det svenske selskapet GSIGN står for innredning og gamingmøbler.

Stort aldersspenn på gjestene

Quality Hotel Expo på Fornebu blir det første hotellet i Norge som tilbyr gamingrom, mens i Sverige kan du booke rom for gaming på Quality Hotel Match i Jönköping og på Quality Hotel Globe i Stockholm. Driftsdirektør for Quality Hotel Norge, Elisabeth Saupstad, gleder seg til å tilby gamingrommene til gjestene:

– Det er fantastisk at vi er først ute i Norge med dette konseptet. Det å kunne tilby et helt nytt produkt inn mot en raskt voksende målgruppe er spennende, og mulighetene er enorme. Erfaringene vi har gjort oss i Sverige tyder på at aldersspennet på gamere er større enn først antatt og vi ser at dette er et konsept som er like mye verdsatt av forretningsreisende, familien på tur, så vel som aktive gamere, sier hun. – Samarbeidet og satsingen vi nå gjør i samarbeid med Telia som har spisskompetanse på dette området gjør at mulighetene er mange fremover.

Gaming er ikke bare en hobby, men også en sport og en form for underholdning som i dag er større enn noensinne og i stadig vekst. I følge analysebyrået Kantar spiller over halvparten av befolkningen (12 år og eldre) ukentlig eller oftere på mobil/nettbrett, PC/MAC, konsoll eller håndholdte spill. Utstyret i Qualitys nyinnredete hotellrom kan også brukes til forretningsmøter via Teams ved behov.

– Det er første gang vi gjør dette i Norge, sier Jon Christian Hillestad. – Quality Hotel er åpne for at flere hoteller får dette tilbudet til gjestene sine, og vi i Telia ser også på mulighetene for å lage gaming-fasiliteter også for andre type kunder.

Related links

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge