Gå videre til innhold
– Vi er fornøyde med å ha landet en ny, langsiktig og fremtidsrettet avtale med TV 2, og vi er glade for at vi kan fortsette å gi våre kunder markedets bredeste TV-tilbud, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge
– Vi er fornøyde med å ha landet en ny, langsiktig og fremtidsrettet avtale med TV 2, og vi er glade for at vi kan fortsette å gi våre kunder markedets bredeste TV-tilbud, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge

Pressemelding -

Telia og TV 2 enige om ny samarbeidsavtale

Telia og TV 2 er enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale for TV 2s kanaler og innhold. Avtalen sikrer Telias TV-kunder enkel tilgang til alt av TV 2-innholdet, og inkluderer TV 2s kanaler, strømmetjenesten TV 2 Play og sportsinnhold.

– Vi er fornøyde med å ha landet en ny, langsiktig og fremtidsrettet avtale med TV 2, og vi er glade for at vi kan fortsette å gi våre kunder markedets bredeste TV-tilbud, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge. – Avtalen sikrer valgfrihet, mangfold og muligheten til å se enda mer kvalitetsinnhold på Norges mest moderne TV-plattform når kundene selv vil, hvor de vil og på hvilken skjerm de vil. Våre kunder kan se frem til mange spennende nyheter fremover.

Samarbeidsavtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til hele innholdsuniverset til TV 2, med nyheter, underholdning og sport i lang tid fremover.

Også TV 2-sjefen er fornøyd med den nye avtalen.

– Vi møter stadig hardere konkurranse fra internasjonale strømmetjenester, og det er helt avgjørende at også det norske innholdet løftes frem og fortsatt er lett tilgjengelig for seerne. Telia er en viktig samarbeidspartner, og samarbeidet sikrer at alt det gode innholdet og allmennkringkasteroppdraget vårt når bredt ut, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Mer sport
Avtalen sikrer også Telias sportsinteresserte kunder et bredt tilbud av internasjonal toppfotball fra Premier League, La Liga og Champions League, og en unik bredde av norsk idrett, hvor Eliteserien fra og med 2023 er et høydepunkt. TV 2 Sport Premium-kundene vil i løpet av året få tilgang til et oppgradert og bedre sportsprodukt i TV 2s strømmetjeneste, og muligheten til å se sitt favorittlag uansett hvor man befinner seg.

– Denne avtalen er viktig for begge parter, men det viktigste er at seerne og kundene får et bedre og mer tilgjengelig tilbud. På den måten vil Telia og TV 2 sammen styrke seg i kampen om seernes tid, understreker Sandnes og Vellan.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge