Gå videre til innhold
​Telialigaen Hjemmebane: gratis aktivitetstilbud for alle på nett

Pressemelding -

​Telialigaen Hjemmebane: gratis aktivitetstilbud for alle på nett

I samarbeid med Good Game har Telia lansert en ny turneringssatsning i Fifa og Fortnite, kalt Telialigaen Hjemmebane. Det er gratis å delta i de daglige turneringene.

– Det kan bli lange ettermiddager når alle fritidsaktiviteter er innstilt, og derfor er det hyggelig å kunne tilby et gratis tilbud til alle hjemmefaste, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia. – Påmeldingen er allerede åpen, og vi ser at det er stor interesse rundt tilbudet. Mange er helt ferske spillere, og det er veldig moro at flere får øynene opp for hvor gøy det kan være å spille med andre!

Good Game, som blant annet driver nettstedet Gamer.no, har de siste årene vært turneringsoperatør for blant annet Telialigaen og E-serien. Telialigaen er et divisjons- og sesongbasert seriespill. Her møtes Norges beste lag og spillere i fem forskjellige spill for å kjempe om retten til å kalle seg norgesmestere.

– I første omgang vil det være daglige turneringer i Fifa og Fortnite, to spill som mange kan fra før av, eller som er enkle å sette seg inn i, sier Erling Rostvåg, administrerende direktør i Good Game. – Vi brenner jo for det vi jobber med, så vi ser dette som en gylden mulighet til å vise alle der ute hvor gøy det kan være med konkurransespilling.

Påmeldingen er allerede åpen og det praktiseres “førstemann til mølla”.

Les mer om Telialigaen Hjemmebane og om hvordan du melder deg på her.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge