Gå videre til innhold
Telias topp 10 april: iPhone 12-modellene holder stand

Pressemelding -

Telias topp 10 april: iPhone 12-modellene holder stand

På Telias liste over de mest solgte telefonene i april holder Apple iPhone 12-modellene seg fast i pallen, mens nyheten OnePlus 9 Pro har funnet veien inn på listen.

Etter en gjesteopptreden på topp tre i mars, har Samsung Galaxy S21 Ultra falt ned til en fjerdeplass, og pallen er igjen tapetsert med Apples iPhone 12-modeller. Nyheten OnePlus 9 Pro er inne på tiendeplass, og bryter dermed hegemoniet: 

– OnePlus har ikke hatt modeller på listen siden august, og det er tilsvarende lenge siden vi hadde andre leverandører enn Apple og Samsung på topp ti-listen, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

Topp 10 april – forrige måneds plassering i parentes

1. Apple iPhone 12 Pro Max (1)

2. Apple iPhone 12 Pro (2)

3. Apple iPhone 12 (4)

4. Samsung Galaxy S21 Ultra (3)

5. Apple iPhone 11 (5)

6. Samsung Galaxy S21 (6)

7. Apple iPhone 12 mini (9)

8. Apple iPhone SE (2nd Gen 2020) (7)

9. Samsung Galaxy S21+ (10)

10. OnePlus 9 Pro (ny)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 53 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret. I store deler av april har 25 av butikkene vært stengt på grunn av smitteverntiltak.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressekontakt Henvendelser besvares mellom kl. 08-22, unntaket er ved større hendelser +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge