Gå videre til innhold
Telias topp 10 mai: Apple fortsetter å dominere

Pressemelding -

Telias topp 10 mai: Apple fortsetter å dominere

På Telias oversikt over de mest solgte smarttelefonene i mai befester Apple sin topp 3-posisjon med iPhone 12-modellene, mens Samsung Galaxy S20 FE er tilbake på listen.

– Det er kun mindre endringer på mai-listen, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Apples iPhone 12-modeller beholder pallplasseringene, men har en intern rullering mellom iPhone 12 og iPhone 12 Pro.

OnePlus 9 Pro 5G har falt ut av listen igjen etter kun én måneds tilstedeværelse, og tilbake er Samsung Galaxy S20 FE 5G.

Åtte av ti modeller på listen er 5G-telefoner. – Vi fortsetter å rulle ut 5G i høyt tempo, og skal dekke halve befolkningen med 5G i år. Telia vil være først i Norge med landsdekkende nett innen 2023, og kundene står klare med telefoner som støtter den nye teknologien, sier Færø.

Topp 10 mai – forrige måneds plassering i parentes

  1. Apple iPhone 12 Pro Max (1)
  2. Apple iPhone 12 (3)
  3. Apple iPhone 12 Pro (2)
  4. Samsung Galaxy S21 Ultra (4)
  5. Apple iPhone 11 (5)
  6. Samsung Galaxy S21 (6)
  7. Apple iPhone 12 mini (7)
  8. Apple iPhone SE (2nd Gen 2020) (8)
  9. Samsung Galaxy S20 FE (tilbake på listen)
  10. Samsung Galaxy S21+ (9)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 53 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge