Gå videre til innhold
Telias topp 10 desember: kampanjeprodukter dominerer

Pressemelding -

Telias topp 10 desember: kampanjeprodukter dominerer

På listen over de mest solgte smarttelefonene hos Telia i desember dominerer de tre store. Julekampanjen har satt sitt preg på salget av modeller.

– Vår toppselgerliste for desember er ikke overraskende preget av de tre store, og alle topp fire produktene er kampanjeprodukter i julekampanjen, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat i en kommentar til listen. – Listetoppen viser dessuten at Svitsj er et attraktivt produkt, og nesten åtte av ti telefoner solgt i desember ble solgt med Svitsj.

Topp 10 desember – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone 6s (tilbake på listen)
  2. Samsung Galaxy S9 (6)
  3. Samsung Galaxy S9+ (tilbake på listen)
  4. Huawei Mate 20 Pro (4)
  5. Apple iPhone XS Max (1)
  6. Apple iPhone XS (2)
  7. Huawei P20 Pro (8)
  8. Apple iPhone X (9)
  9. Apple iPhone XR (3)
  10. Apple iPhone 8 (5)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 2 200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største telekomselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter