Gå videre til innhold
Telias topp 10 november: gull, sølv og bronse for Apple

Pressemelding -

Telias topp 10 november: gull, sølv og bronse for Apple

Apple bevarer en sterk posisjon i det norske markedet for smarttelefoner og beholder pallplasseringene. Det viser Telias oversikt over de mest solgte telefonene i november.

– Apple kupper, ikke helt uventet, alle pallplassene, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat, i en kommentar til listen. – Huawei fortsetter å bekrefte sin posisjon med to modeller på listen, som ellers er preget av de tre store i Norge med Apple som den dominante med hele syv modeller på listen.

Topp 10 november – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone XS Max (1)

2. Apple iPhone XS (2)

3. Apple iPhone XR (ny)

4. Huawei Mate 20 Pro (4)

5. Apple iPhone 8 (3)

6. Samsung Galaxy S9 64GB (5)

7. Apple iPhone 8 Plus (6)

8. Huawei P20 Pro 128GB DS (9)

9. Apple iPhone X (8)

10. Apple iPhone 7 (10)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 2 200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største telekomselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter