Gå videre til innhold
Telias topp 10 februar: trippel Apple i toppen

Pressemelding -

Telias topp 10 februar: trippel Apple i toppen

Apple kupper pallplasseringene i Telias oversikt over de mest solgte smarttelefonene i februar, der syv av ti på topplisten er Apple-modeller.

– At Apple har syv av sine modeller på listen befester deres sterke posisjon i det norske markedet, og det er dessuten interessant at det er de dyreste modellene som topper listen, sier leder for Telia Privat, Håkon Lofthus, i en kommentar til listen. – Nå er vi spente på hvordan Samsungs nye modell S10 klarer seg i mars når salget starter. Hvis vi skal bedømme utfra forhåndssalget er interessen stor, så det blir spennende å se hvordan den gjør det på salgsstatistikken.

Topp 10 februar – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone XS Max (1)
  2. Apple iPhone XS (3)
  3. Apple iPhone XR (6)
  4. Huawei Mate 20 Pro (2)
  5. Apple iPhone 8 (5)
  6. Apple iPhone 6s (tilbake på listen)
  7. Apple iPhone X (4)
  8. Samsung Galaxy S9 (9)
  9. Apple iPhone 8 Plus (8)
  10. Huawei P20 Pro (7)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 2 200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største telekomselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt +47 465 00 000
Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517
Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter