Gå videre til innhold
Telias topp 10 januar: dyre telefoner topper listen

Pressemelding -

Telias topp 10 januar: dyre telefoner topper listen

På listen over de mest solgte smarttelefonene i årets første måned går Apples iPhone XS Max til topps, sammen med andre toppmodeller fra både Apple og Samsung.

– Dyre og flotte telefoner topper listen også for januar, og det er tydelig at mange er villige til å legge en del penger i en toppspekket telefon, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat i en kommentar til listen. – Med tanke på at telefonen brukes til nærmest alt i hverdagen, både i privat og i jobbsammenheng, er det kanskje ikke så overraskende. Vi ser også at toppmodellene og bestselgerne i januar er de som bruker mest data, og da er det ekstra gode nyheter at vi nå har lansert Telia X og økt datamengden i nesten alle våre abonnementer.

Apples iPhone XS Max har styrket sin posisjon på listen takket være en kampanje i markedet, og drar øvrige modeller fra Apple med seg. – Vi har også hatt en salgsaktivitet på Huawei Mate 20 Pro i perioden som løfter modellen høyt opp til en andreplass på listen, forteller Lofthus.

Topp 10 januar – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone XS Max (5)
  2. Huawei Mate 20 Pro (4)
  3. Apple iPhone XS (6)
  4. Apple iPhone X (8)
  5. Apple iPhone 8 (10)
  6. Apple iPhone XR (9)
  7. Huawei P20 Pro (7)
  8. Apple iPhone 8 Plus (tilbake på listen)
  9. Samsung Galaxy S9 (2)
  10. Samsung Galaxy S9+ (3)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Kategorier


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 2 200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største telekomselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge