Gå videre til innhold
Mer data per krone: - Telia X er et fri-abonnement laget slik et fri-abonnement skal være, sier Kjersti Jamne i Telia Norge.
Mer data per krone: - Telia X er et fri-abonnement laget slik et fri-abonnement skal være, sier Kjersti Jamne i Telia Norge.

Pressemelding -

Telia X: Fri bruk på mobilen

Telia X er her, abonnementet som lar deg surfe og strømme fritt på mobilen og dele data med andre: – Telia X er et fri-abonnement laget slik et fri-abonnement skal være: Alt er lov, sier Kjersti Jamne, leder for privatmarkedet i Telia.

I flere år har kunder og eksperter innen mobiltelefoni diskutert og spekulert i når et såkalt fri-abonnement skal komme fra en av de store aktørene i det norske mobilmarkedet. Nå er dagen kommet, og Telia lanserer abonnementet Telia X i kjent stil: annerledes enn alt annet og med mye mer inkludert:

- Telia X er for de som ønsker frihet, en trygg mobilhverdag og kontroll på kostnader. Nå kan våre kunder surfe og strømme så mye de vil, uten å ofre så mye som et fnugg av en tanke på hvordan det påvirker regningen. I tillegg står alle helt fritt til å bruke mobildataen nøyaktig slik de ønsker. Nettopp det gjør Telia X så unikt, sier Jamne.

- Alt er tillatt

Telia X legger ingen begrensninger på brukerne når det gjelder hvordan data benyttes, og det er fullt tillatt å dele data med venner og familie eller å bruke mobilabonnementet i bredbåndsruteren. Brukere er heller ikke nødt til å be om mer mobildata etter hvert som de stadig benytter mer, slik andre typer fri-abonnement ofte gjør.

- Kort fortalt får du full frihet og handlingsrom med Telia X. Samlet sett tilbyr vi den beste mobilopplevelsen i landet med tilgang til Norges beste kundeservice, 64 butikker, mobilprogrammet Svitsj og en app med tilgang til Telias univers av underholdning som HBO og Storytel, sier Jamne.

Full frihet

På samme dag som Telia lanserer Norges beste mobilabonnement, foretar de også forbedringer på tilnærmet alle andre abonnement. Dette sørger for at alle Telia-kunder drar nytte av dagens lansering, som definitivt inkluderer mer enn bare Telia X:

- Nå gir vi mer data per krone til våre kunder: Mer data, bedre priser og flere tilbud inkludert i våre Telia SMART- og UNG-abonnement. Dette betyr større frihet for alle til å velge det som passer dem best. Deilig for oss å endelig avsløre, og fantastisk for alle kunder som har ventet på at det skulle skje, avslutter Jamne.


Fakta om Telia X:

 • Norges første fri-abonnement til denne prisen, gjort på denne måten – slik et fri-abonnement skal være.
 • All mobildata kan benyttes nøyaktig slik man vil: Del med én, to, tre eller flere, eller benytt SIM-kortet i bredbåndsruteren din.
 • Telia X er ikke bare for de som vil bruke mye data; Telia X er for de som ønsker frihet, en trygg mobilhverdag og kontroll på kostnader
 • Etter 40GB er hastigheten på nedlasting maksimalt 3 mbit/s.
 • Fri Bruk gjelder også Norden og Baltikum
 • Utenfor Norden* og Baltikum har alle kunder inntil 22GB mobildata inkludert (dette er i tillegg til de opprinnelige gigabyte med mobildata som inngår i Telia X).

Fakta om Telia Smart og Telia Ung:

 • Samtidig som Telia lanserer Telia X, gjøres også justeringer på helheten i vår abonnementsportefølje. Nå gir vi mer verdi per krone: Mer data, bedre priser og flere tilbud inkludert.
  - Telia Smart abonnement: Nye pakker og flere gigabyte
  - Telia Ung abonnement: Nye pakker, flere gigabyte og Plussforsikring

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 2 200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største telekomselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressekontakt Henvendelser besvares mellom kl. 08-22, unntaket er ved større hendelser +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge