Gå videre til innhold
Telias topp 10 januar: Apples nyheter fortsetter å gjøre det sterkt

Pressemelding -

Telias topp 10 januar: Apples nyheter fortsetter å gjøre det sterkt

Apple iPhone 14 Pro Max starter 2023 der fjoråret sluttet: på toppen av listen over de mest solgte mobiltelefonene hos Telia. Januarlisten domineres av Apple og Samsung, men Google sniker inn to modeller blant de 15 mest populære mobilene i årets første måned.

Nyhetene fra Apple fortsetter å gjøre det sterkt i våre salgskanaler, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Apples iPhone 14 Pro Max og 14 Pro beholder henholdsvis første og andre plass fra desember, mens iPhone 13 og iPhone 14 bytter plass innbyrdes på tredje- og fjerdeplass.

Google Pixel 7 Pro faller fra sjette til niende plass, mens Google Pixel 7 inntar 15. plass og er dermed på listen for første gang.

– Vi er spente på hvordan februarsalget blir, med tanke på at Samsung lanserte sin Galaxy S23-serie 1. februar. Dette er Samsungs viktigste lansering i 2023, og det blir interessant å se om de matcher fjorårets lansering med plasseringer på vår topp 10-liste, sier Færø.

Topp 10 januar – forrige måneds plassering i parentes:

 1. Apple iPhone 14 Pro Max (1)
 2. Apple iPhone 14 Pro (2)
 3. Apple iPhone 13 (4)
 4. Apple iPhone 14 (3)
 5. Samsung Galaxy S22 Ultra (5)
 6. Samsung Galaxy S22 (9)
 7. Apple iPhone 12 (8)
 8. Samsung Galaxy S21 FE (7)
 9. Google Pixel 7 Pro (6)
 10. Apple iPhone 14 Plus (10)

Litt lenger ned på listen:

11. Apple iPhone 13 mini (11)
12. Apple iPhone SE (3rd Gen) (14)
13. Samsung Galaxy Z Flip4 (13)
14. Samsung Galaxy A13 (15)
15. Google Pixel 7 (ny)

   Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 50 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

   Emner

   Kategorier


   --

   Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

   Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

   Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

   Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

   Vi er Telia. Norges største utfordrer.

   Kontakter

   Ellen C. Scheen

   Ellen C. Scheen

   Informasjonssjef +47 465 00 000

   Relatert innhold

   Vi er Telia – Norges største utfordrer

   Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

   Telia Norge
   Lørenfaret 1A
   0585 OSLO
   Norge