Gå videre til innhold
Telias topp 10 februar: nyheten Samsung Galaxy S23 Ultra suser rett til topps

Pressemelding -

Telias topp 10 februar: nyheten Samsung Galaxy S23 Ultra suser rett til topps

Samsungs nyhet Galaxy S23 Ultra bryter et nesten tre år gammelt mønster: for første gang siden mars 2020 ligger ikke Apple helt øverst på salgslisten. Det viser Telias oversikt over de mest solgte mobiltelefonene i februar.

Apple har tviholdt på førsteplassen på Telias månedlige salgslister siden mars 2020, der den ene iPhone-nyheten etter den andre har avløst hverandre. Samsungs februar-nyheter viste seg derimot å rokke ved Apples dominans helt i toppen. Den nye Galaxy S-serien ble lansert i begynnelsen av måneden, og toppmodellen Galaxy S23 Ultra klarte å bryte mønsteret: den debuterte helt øverst på pallen etter tre ukers salg og var den mest solgte telefonen i Telias salgskanaler i februar.

– Våre kunder er uten tvil veldig glade i både Apple og Samsung, men Apple har ligget helt i toppen lenge nå. Det er ikke fritt for at det er gøy med litt variasjon og bevegelse i dette markedet, så det er interessant å se at Samsung nå biter fra seg med sine nye modeller, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Det er en utrolig sterk prestasjon å debutere på toppen av listen samme måned som den er kommet i salg, så Samsung Galaxy S23 Ultra har virkelig fått en pangstart i det norske markedet. Det skal bli spennende å følge denne utviklingen fremover.

Listen viser at modellene fra januar er skjøvet en plass ned, slik at Apple-modellene beholder plasseringene seg imellom fra januar, men et hakk lenger ned på listen. De to øvrige nye produktene fra Samsung går inn på 6. plass (Galaxy S23) og 8. plass (Galaxy S23+).

Topp 10 februar – forrige måneds plassering i parentes:

 1. Samsung Galaxy S23 Ultra (ny)
 2. Apple iPhone 14 Pro Max (1)
 3. Apple iPhone 14 Pro (2)
 4. Apple iPhone 13 (3)
 5. Apple iPhone 14 (4)
 6. Samsung Galaxy S23 (ny)
 7. Apple iPhone 12 (7)
 8. Samsung Galaxy S23+ (ny)
 9. Apple iPhone 14 Plus (10)
 10. Samsung Galaxy A53 (tilbake på listen)

Litt lenger ned på listen:

11. Google Pixel 7 Pro (9)
12. Apple iPhone 13 mini (11)
13. Samsung Galaxy A13 (14)
14. Apple iPhone SE (3rd Gen) (12)
15. Samsung Galaxy A33 (tilbake på listen)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 50 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

  Emner

  Kategorier


  --

  Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

  Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

  Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

  Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

  Vi er Telia. Norges største utfordrer.

  Kontakter

  Ellen C. Scheen

  Ellen C. Scheen

  Informasjonssjef +47 465 00 000

  Relatert innhold

  Vi er Telia – Norges største utfordrer

  Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

  Telia Norge
  Lørenfaret 1A
  0585 OSLO
  Norge