Gå videre til innhold
Telias topp 10 mars: Apple gjenerobret førsteplassen

Pressemelding -

Telias topp 10 mars: Apple gjenerobret førsteplassen

Etter en pangstart på salget suste debutanten Samsung Galaxy S23 Ultra rett inn på en førsteplass i februar, og brøt dermed Apples tre år gamle mønster. I mars slo Apple iPhone 14 Pro Max tilbake og dyttet den ned fra toppen.

Apples iPhone 14 Pro Max og iPhone 14 Pro troner igjen toppen av pallen i mars, mens nylanserte Galaxy S23 Ultra faller fra første- til tredjeplass.

– Det ble et kortvarig opphold på toppen av listen denne gangen, men hvem vet hva som skjer fremover, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Det er en kontinuerlig kamp mellom de to store om nordmenns gunst, og det er svært sterke merkenavn med fantastiske mobiltelefoner som kappes om å ha de aller mest populære modellene.

Utover omrokkeringer på pallplassene er det mindre endringer på topp 10-listen for mars. Apples iPhone 13 mini klatrer seg inn på topp 10 igjen, mens Galaxy A13 faller ut av topp 15 og erstattes av Galaxy S21 FE.

Topp 10 mars – forrige måneds plassering i parentes:

1 Apple iPhone 14 Pro Max (2)

2 Apple iPhone 14 Pro (3)

3 Samsung Galaxy S23 Ultra (1)

4 Apple iPhone 14 (5)

5 Apple iPhone 13 (4)

6 Samsung Galaxy S23 (6)

7 Apple iPhone 12 (7)

8 Apple iPhone 13 mini (12)

9 Samsung Galaxy S23+ (8)

10 Apple iPhone 14 Plus (9)


Litt lenger ned på listen:

11 Apple iPhone SE (3rd Gen) (14)

12 Google Pixel 7 Pro (11)

13 Samsung Galaxy S21 FE (tilbake på listen)

14 Samsung Galaxy A53 (10)

15 Samsung Galaxy A33 (15)


Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 50 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge