Gå videre til innhold
Telias topp 10 april: Apple gjenerobrer pallen

Pressemelding -

Telias topp 10 april: Apple gjenerobrer pallen

Etter en snartur borte fra pallen er Apples iPhone 14 igjen tilbake, og dytter Samsung Galaxy S23 Ultra ned. De tre mest solgte mobiltelefonene i Telias kanaler i april er alle iPhone 14-modeller.

Telias oversikt over de mest solgte smarttelefonene i april viser at Apple har gjenerobret alle pallplasseringene med sine iPhone 14-modeller, og at Samsung Galaxy S23 Ultra faller en plass tilbake og ender på fjerdeplass. – Vi ser kun små rokkeringer på listen. Apple har fortsatt en sterk posisjon hos kundene, tett fulgt av Samsung, som beholder alle sine S23-modeller på topp 10, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia i en kommentar.

Litt lenger ned på listen ser vi at Samsungs nylig lanserte Galaxy A-modeller kommer inn på topp 15 med henholdsvis Galaxy A54 på 13. plass og Galaxy A14 på 15. plass. Tilbake på listen for april er også Samsung Galaxy S22 etter to måneder ute.

Topp 10 april – forrige måneds plassering i parentes:

1 Apple iPhone 14 Pro Max (1)

2 Apple iPhone 14 Pro (2)

3 Apple iPhone 14 (4)

4 Samsung Galaxy S23 Ultra (3)

5 Apple iPhone 13 (5)

6 Samsung Galaxy S23 (6)

7 Apple iPhone 12 (7)

8 Apple iPhone 14 Plus (10)

9 Apple iPhone SE (3rd Gen) (11)

10 Samsung Galaxy S23+ (9)


Litt lenger ned på listen finner vi:

11 Apple iPhone 13 mini (8)

12 Google Pixel 7 Pro (12)

13 Samsung Galaxy A54 (Ny)

14 Samsung Galaxy S22 (tilbake på listen)

15 Samsung Galaxy A14 (Ny)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 49 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressekontakt Henvendelser besvares mellom kl. 08-22, unntaket er ved større hendelser +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge