Gå videre til innhold
Telias topp 10 mai: Samsung gjør comeback på pallen

Pressemelding -

Telias topp 10 mai: Samsung gjør comeback på pallen

I mai karrer Samsung seg igjen opp på pallen med sin Galaxy S23 Ultra og skyver Apple iPhone 14 ned til fjerdeplass.

Telias ferske oversikt over de mest solgte telefonene i mai viser at Samsung og Apple fortsetter knivingen om de gjeveste plassene på listen. Etter at Apple dominerte pallen i april, har Samsung lykkes med å få sin Galaxy S23 Ultra tilbake på tredjeplass.

– Samsung gjør det godt denne måneden, og beholder alle sine telefoner på topp 15. Galaxy S22 klatrer dessuten fra 14. til 10. plass. Apple iPhone 14 Pro Max ruver dog fortsatt helt på topp, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia i en kommentar.

Utover det er det små endringer på listen. Google lanserte sin nye Pixel 7a 10. mai, og produktet klatrer rett inn på 14. plass i sin første måned i salg.

Topp 10 mai – forrige måneds plassering i parentes:

1 (1) Apple iPhone 14 Pro Max

2 (2) Apple iPhone 14 Pro

3 (4) Samsung Galaxy S23 Ultra

4 (3) Apple iPhone 14

5 (5) Apple iPhone 13

6 (6) Samsung Galaxy S23

7 (7) Apple iPhone 12

8 (10) Samsung Galaxy S23+

9 (14) Samsung Galaxy S22

10 (8) Apple iPhone 14 Plus


Litt lenger ned på listen:

11 (13) Samsung Galaxy A54

12 (12) Google Pixel 7 Pro

13 (11) Apple iPhone 13 mini

14 (Ny) Google Pixel 7A

15 (9) Apple iPhone SE (3rd Gen)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 49 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge