Gå videre til innhold
Ubegrenset data i full vekst: Telia med over 200 000 Telia X-kunder

Pressemelding -

Ubegrenset data i full vekst: Telia med over 200 000 Telia X-kunder

Telia sin ubegrenset data-portefølje, Telia X, har vært en storfavoritt blant kundene siden lanseringen i 2019. Nylig rundet selskapet hele 200 000 kunder på abonnementene som gir en uovertruffen mobilopplevelse, og som er perfekt tilpasset det nye og raske 5G-nettet.

– Telia X-abonnementene er våre mest populære noensinne, og tilbakemeldingene fra kundene er svært gode. Å runde 200 000 Telia X-kunder er veldig gøy, og en stor og viktig milepæl for oss, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Vi var den første store mobilaktøren som lanserte ubegrenset data tilbake i 2019, og jobber kontinuerlig for å gjøre Telia X bedre for kundene våre, blant annet gjennom familierabatt, som vi var først ute med, trygghetsforsikringer og innføring av ulike hastigheter.

Telia X-porteføljen fra Telia kommer i abonnementene Telia X Ung, Normal, Rask og Max. Abonnementene har ubegrenset data og fart fra 250-1000 Mbit/s* opptil 100 GB. Kundene kan dermed velge den hastigheten som best passer deres bruk. I tillegg får Telia X- kundene familierabatt ved å samle flere på samme abonnement, og trygghetsforsikringene Nettslett, ID-forsikring og Appkjøp-forsikring, samt forsikring mot misbruk av SIM-kort, inkludert.

– Vi økte nylig hastighetene på flere av våre Telia X-abonnement ut året, uten ekstra kostnad, og bestiller du Telia X Rask eller Max nå inkluderes trygghetstjenesten Telia Trygg i henholdsvis seks og 12 måneder, sier Kaalen.

5G er Telia X sin beste venn
Telias nasjonale 5G-utbygging er i full sving i disse dager, og med det nye 5G-nettet fra selskapet følger høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og god dekning.

– Telia skal være først i Norge med en nasjonalt 5G-nett, og godt over åtte av ti nordmenn har nå tilgang til 5G fra oss, sier Kaalen. – Telia X sammen 5G gir en enda bedre mobilopplevelse, hvor du er sikret fri databruk med høye hastigheter, som er perfekt for en hverdag med mye sosiale medier, strømming og gaming.

Telia har siden våren 2020 bygget 5G i et stort antall byer og kommuner over hele Norge, deriblant storbyene Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger. Selskapet satte nylig i gang den store moderniseringen av mobilnettet i Nordland, i tillegg til å holde på i Agder, Møre og Romsdal, Trøndelag og Vestland. Parallelt med 5G-utbyggingen oppgraderer Telia 4G-nettet, noe som betyr at hastigheten og dekningen på 4G blir enda bedre, i tillegg til at kapasiteten dobles.

Full oversikt over Telia X-abonnementene finnes her.

* Kampanje-hastigheter til nye og eksisterende kunder ut 2023.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge