Gå videre til innhold
Telias topp 10 mars: iPhone 15 Pro Max fortsatt nummer 1

Pressemelding -

Telias topp 10 mars: iPhone 15 Pro Max fortsatt nummer 1

På Telias liste over de mest solgte mobiltelefonene i mars gjenerobrer Apple hele pallen, og iPhone 15 Pro Max ligger helt øverst for sjette måned på rad. Litt lenger ned på salgslisten finner vi to nykommere.

Mars har vært en god måned for Apple, der tre av iPhone 15-modellene regjerer helt i toppen. For sjette måned på rad er iPhone 15 Pro Max den mest solgte mobiltelefonen i Telias kanaler, mens Apple iPhone 15 klatrer opp fra femteplass og har dyttet Samsung Galaxy S24 Ultra ned til en fjerdeplass etter to måneder på pallen.

– Mars-listen viser kun interne rokkeringer på topp 10, men ser vi videre nedover er det to nykommere, nemlig årets nye low-end mobiltelefon Samsung Galaxy A15 og høstens Google Pixel 8, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

Tilbake på listen etter en måneds fravær er Samsung Galaxy S23 FE.

Topp 10 mars – forrige måneds plassering i parentes:

1 (1) Apple iPhone 15 Pro Max

2 (2) Apple iPhone 15 Pro

3 (5) Apple iPhone 15

4 (3) Samsung Galaxy S24 Ultra

5 (4) Samsung Galaxy S24

6 (7) Apple iPhone 13

7 (8) Apple iPhone 14

8 (10) Apple iPhone 15 Plus

9 (6) Samsung Galaxy S24+

10 (9) Apple iPhone 12


Litt lenger ned på listen:

11 (ny) Samsung Galaxy A15

12 (tilbake på listen) Samsung Galaxy S23 FE

13 (15) Google Pixel 8 Pro

14 (11) Apple iPhone 14 Plus

15 (ny) Google Pixel 8


Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 43 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge