Gå videre til innhold
Telias topp 10 februar: Samsung klatrer

Pressemelding -

Telias topp 10 februar: Samsung klatrer

Pallen i februar er uendret fra januar, og Apple iPhone 15 Pro Max forblir favoritten blant norske mobilkjøpere. Det viser listen over de mest solgte mobiltelefonene hos Telia. Mid-range serien til Samsung gjør det sterkere enn på lenge, og inn på fjortendeplass kommer Galaxy A34, like bak søstermodellen Galaxy A54.

Topp tre i februar forblir lik som foregående måned, mens Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+ går fra henholdsvis syvende til fjerde plass og niende til sjette plass.

– Alle iPhone 15-modellene er fortsatt inne på topp 10 og gjør det fremdeles svært godt, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Samsung Galaxy S24 Ultra beholder tredjeplassen, og det er spennende å følge utviklingen for de andre Samsung-modellene også.

Ny på listen i februar er fjorårets lansering Samsung Galaxy A34, mens Samsung Galaxy A54 og Google Pixel 8 Pro gjør en gjeninntreden etter én måned utenfor topp 15.

Topp 10 februar – forrige måneds plassering i parentes

1 (1) Apple iPhone 15 Pro Max

2 (2) Apple iPhone 15 Pro

3 (3) Samsung Galaxy S24 Ultra

4 (7) Samsung Galaxy S24

5 (4) Apple iPhone 15

6 (9) Samsung Galaxy S24+

7 (5) Apple iPhone 13

8 (6) Apple iPhone 14

9 (12) Apple iPhone 12

10 (10) Apple iPhone 15 Plus


Litt lenger ned på listen:

11 (14) Apple iPhone 14 Plus

12 (tilbake på listen) Samsung Galaxy A54

13 (8) Samsung Galaxy S23 Ultra

14 (ny) Samsung Galaxy A34

15 (tilbake på listen) Google Pixel 8 Pro

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 43 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge