Gå videre til innhold
Telias topp 10 januar: Samsungs nye toppmodell rett inn på tredjeplass

Pressemelding -

Telias topp 10 januar: Samsungs nye toppmodell rett inn på tredjeplass

Apple beholder de to øverste plassene på Telias liste over de mest solgte mobiltelefonene i januar, men Samsung Galaxy S24 Ultra gjør en imponerende debut. Etter kun to uker i salg legger den seg på en solid tredjeplass.

– Samsung har de siste to månedene vært travle på lanseringsfronten, og har sluppet hele fire nye modeller. Flaggskipet Galaxy S24 Ultra gjør en imponerende debut på tredjeplass, og samtlige lanseringer kommer inn på listen over de 15 mest solgte mobiltelefonene i årets første måned, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

Etter kun to uker i salg kommer den nye toppmodellen Samsung Galaxy S24 Ultra inn på tredjeplass etter kun to uker i salg. Galaxy S24 går inn på en syvende plass, Galaxy S24+ på en niende plass og Galaxy S23 FE, som ble lansert i slutten av desember kaprer 15. plass.

Apple beholder de to øverste plassene fra desember, og i januar er det kun modeller fra Apple og Samsung tilstede på topp 15-listen, med henholdsvis åtte og syv modeller. Google Pixel 8 Pro klarte ikke å holde fast i topp 15 i januar og er med det ute av listen etter tre måneder i salg.

Topp 10 januar – forrige måneds plassering i parentes:

1 (1) Apple iPhone 15 Pro Max

2 (2) Apple iPhone 15 Pro

3 (Ny) Samsung Galaxy S24 Ultra

4 (3) Apple iPhone 15

5 (4) Apple iPhone 13

6 (6) Apple iPhone 14

7 (Ny) Samsung Galaxy S24

8 (5) Samsung Galaxy S23 Ultra

9 (Ny) Samsung Galaxy S24+

10 (9) Apple iPhone 15 Plus

11 (8) Samsung Galaxy S23

12 (7) Apple iPhone 12

13 (12) Samsung Galaxy A14

14 (11) Apple iPhone 14 Plus

15 (Ny) Samsung Galaxy S23 FE

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge