Gå videre til innhold
Topp 10 april: Pangstart for Galaxy S8 og S8+

Pressemelding -

Topp 10 april: Pangstart for Galaxy S8 og S8+

Samsung Galaxy S8 og S8+ går rett inn på topp fire på Telias topp 10-liste over smarttelefonsalget. Det skjer etter uker med forhåndssalg.

– Vi startet salget i butikk i slutten av april, og det blir spennende å se i slutten av mai om Samsung Galaxy S8 og S8+ klarer å ta opp kampen mot Apples 7 og 7+, sier Ove-Mathias Lind, konstituert leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Samsung og Apple regjerer nå dessuten listen totalt, og har dyttet andre produsenter ut av listen.

Topp 10 for april – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 7 (1)

2. Apple iPhone 7 Plus (2)

3. Samsung Galaxy S8+ (ny)

4. Samsung Galaxy S8 (ny)

5. Apple iPhone 6s (6)

6. Apple iPhone 5S (9)

7. Samsung Galaxy S7 (5)

8. Samsung Galaxy S7 Edge (4)

9. Apple iPhone SE (3)

10. Samsung Galaxy A3 (7)

*Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter