Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Telias topp 10 september: seks av 10 modeller fra Samsung

Pressemelding   •   okt 07, 2020 07:00 CEST

På Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i september beholder Apple de fire øverste plassene, mens Samsung har flest modeller inne. De to leverandørene dominerer salget i september.

– Særlig Samsung viser styrke med hele seks modeller på vår topp ti-liste, sier Håkon Lofthus, kommersiell direktør for Telia privat. – Note- og S20-serien til Samsung støtter også 5G, mens ingen av Apples modeller støtter foreløpig 5G.

5G-telefonene markerer seg på salgstallene, og det passer godt med Telia Norges 5G-planer: – Vi er Norges største utfordrer, og vår ambisjon er at opptil halve Norges befolkning skal ha 5G-dekning der de bor i løpet av 2021, og et nasjonalt 5G-nett vil være på plass innen utgangen av 2023. Allerede nå kan kunder i Lillestrøm, deler av Groruddalen og Trondheim bruke 5G-nettet, og åpningen i Oslo og Bergen er rett rundt hjørnet, forteller Lofthus.

Topp 10 september – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 11 (1)

2. Apple iPhone 11 Pro Max (2)

3. Apple iPhone 11 Pro (3)

4. Apple iPhone SE (2nd Gen 2020) (4)

5. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (5)

6. Samsung Galaxy S20 (8)

7. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (7)

8. Samsung Galaxy S20+ 5G (9)

9. Samsung Galaxy A21s (ny)

10. Samsung Galaxy A71 (ny)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 55 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Telia. Norges største utfordrer.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });